Kaptan umutlu konuştu

Kaptan umutlu konuştu

Atiker Konyaspor’da 2-1’lik Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren takım kaptanı Ali Çamdalı, "Bizim için kilit maçıydı. 'Yukarı mı ? Aşağı mı?' derken yukarıya asılmaya çalıştık. 90 dakika sonunda bunu başardığımız için gerçekten çok mutluyuz"

Atiker Konyaspor’da 2-1’lik Kasımpaşa  galibiyetini değerlendiren takım kaptanı Ali Çamdalı, "Bizim için kilit maçıydı. 'Yukarı mı ? Aşağı mı?' derken yukarıya asılmaya çalıştık. 90 dakika sonunda bunu başardığımız için gerçekten çok mutluyuz. Milli Takım arasına moralli ve iyi girmek istiyorduk. Çünkü üst üste aldığımız mağlubiyetler ister istemez yıpratıyor. Çünkü genç bir takımız. Bunu kaldırmak kolay değil. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Zaman zaman oyun içerisinde kopmalar ve düşüşler oldu. Ama bu gayet normal. Hafta içinde uzun bir deplasmandan dönüş var. İlk yarı sahada çok iyi bir Konyaspor vardı. Hak ettiğimiz 2-0'lık skorla soyunma odasına girdik. İkinci yarı golü yedikten sonra koruma iç güdüsüyle biraz geride bekledik. Sonunu getirdik. En güzel olanı o. Araya 3 puanla ve çok güzel girdik. Üst gruba takılmak istiyorduk. Başardık. İnşallah bu arayı iyi değerlendirip, biraz dinlenip, biraz daha üzerine koyup Gaziantepspor deplasmanına iyi hazırlanmak istiyoruz. Orada da inşallah bu seriyi sürdürürüz" görüşlerine yer verdi.

ZORLU BİR DÖNEME DAHA GİRİYORUZ

Kalan 6 maçın 4'ünü deplasmanda 2'sini iç sahada oynayacakları zorlu bir döneme daha gireceklerini ifade eden takım kaptanımız Ali Çamdalı, "Yani hiç kolay maç yok. Bunu biliyoruz. Kağıt üzerinde bakıldığında tüm rakipler iyi. Ama dediğim gibi biz ligde iyi işler yapabiliyoruz. Bu sene Avrupa ile birlikte zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Şimdi tamamen lige konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü matematiksel olarak iddiamız devam etse de işimiz çok zor. O yüzden tamamen lige odaklanıp yeniden bir ivme yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu devam ettiririz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.