Kanala Düşen Aracı Vatandaşlar Böyle Kurtardı

Kanala Düşen Aracı Vatandaşlar Böyle Kurtardı

Aydın’ın Köşk ilçesi yakınlarında bir araç içindeki yolcularla birlikte sulama kanalına düştü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda kanala düşen otomobili vatandaşlar kendi imkan ve yöntemler...

Aydın’ın Köşk ilçesi yakınlarında bir araç içindeki yolcularla birlikte sulama kanalına düştü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda kanala düşen otomobili vatandaşlar kendi imkan ve yöntemleri ile kurtardı.

Olay Ovaköy-Koçak yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup vatandaş gezinti için Köşk Güzleköy, Efeler Kuyucular Mahallesi civarına gitti. Gezinti esnasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kanala uçtu. Kanala uçan araçtaki sürücü ve yolcular sulama kanalında sürüklenmeye başlayan ve su alan otomobili terk etmeyi başardılar. Araç daha sonra bölgedeki vatandaşların yardımı ile su dolu kanalda yakalanıp halatlarla bağlanarak sıkıştığı köprünün altından çıkarıldı. Olayda maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.