Kalkavan yine hak yedi

Kalkavan yine hak yedi

Atiker Konyaspor’un yönettiği her maçında verdiği skandal ve yanlı kararlarla gündem olan Mete Kalkavan yine bir Trabzonspor maçında verdiği penaltı ile yine alınteri hırsızlığı yaptı. Kalkavan daha önceleri de bunu defalarca yapmıştı

Atiker Konyaspor sezonun 15. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor karşısında 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya daha önceki maçlarında olduğu gibi hakem Mete Kalkavan damga vurdu. Kalkavan verdiği skandal penaltı kararı ile maçın önüne geçti. Mete Kalkavan bu tarz kararları daha önce yönettiği Atiker Konyaspor maçlarında da vermişti.

HAK YİYEN METE KALKAVAN

Geçen sezon ligin 18.hafta maçında Konyaspor, Trabzonspor'u konuk etmiş bu maçta da hakem Mete Kalkavan görev almıştı. Karşılaşmada Konyaspor cephesi Kalkavan'ın bütün takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandığını belirterek bir açıklama yayınlamıştı. Mete Kalkavan  maçın hemen başında Ali Turan’a direkt kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etmişti. Aynı maçta Burak Yılmaz'ın attığı ikinci golde ofsayt olduğu daha sonra çıkan görüntülerde tespit edilmişti. Mete Kalkavan 2016 – 2017 sezonunun 17.haftasında oynanan Konyaspor – Galatasaray maçında ev sahibi takım kaptanı Ali Çamdalı'ya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı. Ali Çamdalı maçtan sonra yaptığı açıklamada, Kalkavan'a Galatasaraylı oyuncuların küfür ettiğini ancak onlara kart göstermediğini, kendisini bu yüzden ‘Korkaksınız' dediğini ve oyundan atıldığını söylemişti. Maçın ardından yaşanan olay uzun süre konuşulmuştu.

ATİKER KONYASPOR’DAN “ŞİMDİ TESCİLLENDİN” GÖNDERMESİ

Trabzonspor maçında hakem Mete Kalkavan’ın gösterdiği ucuz penaltı Konyaspor camiasının ve taraftarının tepkisini çekti

Atiker Konyaspor’da penaltı isyanı! İlk 75.dakikada çok iyi bir futbol sergileyen yeşil-beyazlı ekip, hakem Mete Kalkavan’ın verdiği ucuz penaltı ile yıkıldı. Atiker Konyaspor, maçtan sonra anlamlı bir tiwit attı.

Resmi Twitter hesabından alkış emojisi de kullanılarak, “Biz daha önce iki kez söylemiştik. Şimdi tescillendin” ifadesine yer verdi. Konyaspor, daha önce Mete Kalkavan’ın verdiği yanlı kararlardan dolayı ‘Korkaksınız’ diye açıklama yapmış, Ali Çamdalı da Galatasaray maçında deneyimli hakeme ‘Korkaksınız’ demişti. Bu gönderme Kalkavan’ın korkaklığını tescillediği mesajını verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum