Kağnıcıoğlu ve Doğan ailelerinin mutlu günü 

Kağnıcıoğlu ve Doğan ailelerinin mutlu günü 

Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nun yeğeni ve Bulvar Gıda Sanayi ve Ticaretin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kağnıcıoğlu ile Nermin Kağnıcıoğlu’nun oğlu Rasim Can, Murat Doğan ve Emine Doğan’ın kızları Ayşenur kıyılan nikâh ve düğün

Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nun yeğeni ve Bulvar Gıda Sanayi ve Ticaretin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kağnıcıoğlu ile Nermin Kağnıcıoğlu’nun oğlu Rasim Can, Murat Doğan ve Emine Doğan’ın kızları Ayşenur kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girdiler.  

adsiz-001.jpg

Mavera Kır Düğün bahçesinde Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin Ayşenur ile Rasim Can çiftçinin nikâhını kıydığı düğüne, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Kızılay Derneği Konya Şube Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ülker Gıda ile Ender Çikolataları yöneticileri, oda başkanları, iş dünyası, STK’lar, siyaset dünyasının temsilcileriyle birlikte, her iki ailenin yakınları, dostları ve davetliler katıldı.  

adsiz-002.jpg 

Kağnıcıoğlu ailesi ile Doğan ailesi düğüne katılarak, mutlu günlerini paylaşanlara teşekkür ederek, Konya etli pilavı ikram ettiler.

Merhaba Gazetesi olarak, Kağnıcıoğlu ve Doğan ailelerini tebrik eder, genç çifte mutluluklar dileriz. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.