Kadın yolcu engelli vatandaşa saldırdı

Kadın yolcu engelli vatandaşa saldırdı

Tekerlekli sandalyeye mahkum engelli bir vatandaş ile tramvay yolculuğu yapan bir kadın arasında çıkan tartışma kısa sürede hakarete ve karşılıklı küfürleşmeye döndü.

Alaadin-Kampüs arası sefer yapan tramvaya binen engelli vatandaş, Kule Tramvay durağında inmek istedi. İddiaya göre geri geri çıkmaya çalışan engelli vatandaş, arkasındaki duran kadına çarptı. Kadın ise çarpmanın etkisi ile yere düştü. Çarpttığı kadına özür dilemek üzere olan engelli vatandaş, kadın yolcudan özür dilemek istedik. Fakat kadın yolcu bir anda hakaretler yemeye başladı. Kadın, “Zaten ayağım kırıktı, ağrımaya başladı” diyerek, engelli vatandaşa tepki gösterdi. 

Etraftaki vatandaşlar, öfkeli kadını sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.  Kadın, “Dur bi önce biz inelim. Senin acelen ne? Sakat” diye konuştu. Kadın yolcunun bu sert tutumuna sessiz kalamayan engelli vatandaş da “Gerizekalı” diye cevap verdi. Tartışma büyüyünce engelli vatandaş, “Gel kardeşim, gel karakola gidelim” ifadelerini kullandı. Ağza alınmayacak bir küfür eden engelli vatandaş, ardından kadının saldırısına uğradı. Kadın yolcunun da ağzından bir bayana yakışmayacak küfürler çıktı. Kadın yolcu, “Git ayağımı kırıyorsun bir de üste çıkmaya çalışıyorsun. Ayağımın haline bakın” diyerek, engelli vatandaşa tepki gösterdi. Olay, daha fazla büyümeden çevredeki vatandaşlar tarafından yatıştırıldı.

merhabahaber.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.