Judo İl Birinciliğine Taşkent Spor damgasını vurdu

Judo İl Birinciliğine Taşkent Spor damgasını vurdu

Minikler ve yıldızlar Konya İl Birinciliği müsabakaları hafta sonunda yapıldı. Taşkent spor şampiyonaya başarılı sonuçlar alarak damgasını vurdu.

Judo İl temsilciliğinin 2019 yılı faaliyet programında yer alan Minikler ve yıldızlar Konya İl Birinciliği, 7 takımda yaklaşık 135 sporcunun katılımıyla 500 Evlerde bulunan Bağlarbaşı spor salonunda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Şampiyonada mücadele eden Taşkent spor Kulübü ilk gün yapılan Minikler Konya Judo il birinciliğinde 30 Kğ. Mücahit Alıcı (Birinci),34 Kğ. Emirhan Tabak(Birinci) 42 Kğ Murat Aloğlu(Birinci), 38 Kğ Ramazan Doğan(İkinci) 46 Kiloda Sahra Cihan, 44 Kğ Betül Zavazar(İkinci) 40 kğ Latife Zavazar(Üçüncü oldu)

Şampiyonanın ikinci gününde yıldızlar52 kg da Raziye bulut(Üçüncü ) 57 kg da hediye sema alıcı (Birinci) Ayni sıklette Busenur duman (İkinci) olurken 34kg fatih Gökdemir (Üçüncü).38kg da Mehmet Bademci (Üçüncü) Olarak şampiyona damgasını vurdular.

Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı” Judo takımımızın sporcuları Konya İl birinciliğinde başarılı müsabakalar çıkartarak kürsüde ilk üç’de yer almaları bizleri mutlu etmiştir. Bu başarıya imza atan antrenörümüz ve sporcularımızı kutluyor ve başarılarının Türk sporu adına devam etmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.