İstikrar=Vukovic

İstikrar=Vukovic

Atiker Konyaspor'da en çok süre alan iki isimden biri olan Jagos Vukovic, kaldığı yerden gollerine de devam ediyor. Vukovic, Rizespor ile Adanaspor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı

Atiker Konyaspor'un başarılı Sırp stoperi Jagos Vukovic kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımın en skorer futbolcuları arasında bulunan Jagos Vukovic, 2016-2017 Turgay Şeren sezonunda ki gol sayısını 2'ye yükseltti. Adanaspor karşılaşmasında fileleri havalandırmayı başaran Sırp stoper attığı golle takımına 3 puanı kazandırdı. Ayrıca Jagos Vukovic, Atiker Konyaspor en çok süre alan iki isimden biri oldu.

KOCAMAN'IN EN BÜYÜK KOZU

Atiker Konyasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Jagos Vukovic, teknik direktör Aykut Kocaman'ın en büyük kozlarından biri. Hem hücumda hem de defansta Atiker Konyaspor'un en etkili silahlarından biri olan Sırp stoper, Atiker Konyaspor'da bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da en çok süre alan isim oldu. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 6 maça çıkan Jagos Vukovic, 90 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Jagos Vukovic, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 2 kez fileleri havalandırmayı da başardı.Ayrıca Jagos Vukovic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 2 maçta da 90 dakika sahada kaldı.

9.GOLÜNÜ ATTI

2013-2014 sezonunda Sırbistan Süper Lig takımlarından Vojvodina'dan transfer edilen Jagos Vukovic, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında Adanaspor maçında attığı golle takımına 3 puanı kazandırdı. Jagos Vukovic ayrıca yeşil-beyazlı forma altında 9.golünü attı. 2016-2017 Turgay Şeren sezonunda Atiker Konyaspor'un ligde ki ilk golünü atan Jagos Vukovic, Adanaspor maçında da fileleri havalandırmayı başardı. Serkan Kırıntılı ile birlikte takımda en çok süre alan isim olan Jagos Vukovic, bu sezon 720 dakika sahada kaldı. Vukovic, geçtiğimiz sezon 40 maça çıktı. Sırp stoper çıktığı 40 maçta;  ligde 4 gol atarken Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 gol atmayı başardı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.