İsmail Kartal gidiyor Lucescu geliyor!

İsmail Kartal gidiyor Lucescu geliyor!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Engin Verel, sarı-lacivertli takımla ilgili olarak konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Gelecek sezon İsmail Kartal'ın teknik direktörlük koltuğunda oturmayacağını iddia eden Engin Verel "Aldığım duyumlar İsmail Kartal'ın aleyhine. Hatta tanıdık isim Mircea Lucescu için yönetimin nabız yoklamaya başladığı da kulislerde kulaktan kulağa konuşuluyor. Kartal kalırsa kulüpte başka bir görev alacak.
 

İşte Bugün Gazetesi'nde yer alan o haber...

Ligde puan sıralamasına şöyle bir göz attığımızda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 1'er puan farkla yarışı kıyasıya sürdürdüklerini görüyoruz. Ancak bu 3 takım içinde Fenerbahçe'yi ayrı konumlandırmak gerekiyor. Zira Beşiktaş ve Galatasaray'ın oynadığı futbol taraftarlarına gelecek adına umut aşılarken Fenerbahçe'de durum tam tersi. Takım kazandığı maçlarda dahi futbol anlamında ışık vermiyor.

Futbol bir yana futbolcuların sahada uyuklar bir görüntü çizmesi taraftarı karamsarlığa itiyor. Bu durumdan taraftar kadar yönetim de rahat- sız ve mutsuz. Bu sebeple gözler ligin devre arasında. Yapılacak 1-2 transferin yanında devre arası kampında yapılacak kondisyon yüklemesiyle sezonun tamamlanması planlanıyor. Ancak asıl değişim rüzgarları sezon sonunda esecek. Kulağıma gelen bilgilere göre Başkan yönetim sezonun bitimiyle birlikte devreye sokulacak çok kritik kararlara imza attı. Gelelim 2015 yazında Fener'i nelerin beklediğine...

TAKIMDA ÇEHRE DEĞİŞECEK

Mevcut kadrodaki yabancı oyuncuların tümüyle yollar ayrılacak. Sarı-Lacivertli idareciler, birçoğu 30 yaşın üzerinde olan bu futbolcuların hepsini gözden çıkardı. Ancak daha çok koşan bir takımın içinde daha yüksek verim alınabileceği düşünülen Diego Ribas kadroda tutulacak. Tabii sezon sonuna kadar kendisini topalar ve gerçek formuna kavuşursa. Bu da transfer tercihlerinin koşan, saldıran, rakibi ısıran oyunculardan yana olacağının ipuçlarını veriyor.

İHTİYARLARA YER YOK

Ancak transfer konusunda bir önemli kriter daha var. Başkan Aziz Yıldırım "27 yaşından büyük futbolcu almayacağım" diyor. Yani artık Fenerbahçe adı ne olursa olsun 28-30'luk adamların peşine düşmeyecek. Üstelik yerli ve yabancı ayrımı da yok.

LUCESCU SESLERİ YÜKSELİYOR

Yeni sezona değinmişken, teknik direktör İsmail Kartal da takımın başında kalır mı, kalmaz mı soru işareti. Aldığım duyumlar Kartal'ın aleyhine. Hatta tanıdık isim Mircea Lucescu için yönetimin nabız yoklamaya başladığı da kulislerde kulaktan kulağa konuşuluyor. Kartal kalırsa kulüpte başka bir görev alacak.

FENERBAHÇE'DE EN YAŞLISI DİRK KUYT

Fenerbahçe taraftarlarının önemli bir kesimi Kuyt'ın 'ağabey futbolcu' yaklaşımıyla takımda tutulmasını istiyor. Çalışkanlığının gençlere örnek olacağı düşünülüyor. (34 yıl, 5 ay, 3 gün)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.