İnstadiet Nereden Nereye

İnstadiet Nereden Nereye

İnstadiet Nereden Nereye

Şimdiye kadar sanal ortamda instadiet hakkında birçok şey paylaşılmıştır. Peki,  internet ortamını sallayan bu  ? Adından da anlaşılacağı gibi tamamen zayıflamaya yönelik bir settir.  Bu diyeti ilk olarak kullanıp kilo verdiğinin farkına varan Jenna Henris isminde ki bir bayanın, zayıfladığını kanıtlayan resmini instagram hesabında paylaşması ile farkına varılmıştır. İnstagramın çok iyi takipçisi olan Didem Sadıkoğlu adındaki bir bayan bu seti fark etmiştir. Bu sayede instadiet yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmıştır.

İnstadiet Seti İçindekiler

Bu setin içerisinde detoks çayları ve bununla birlikte  bulunmaktadır. Piyasada çok fazla sayıda alkali su ve detoks çayları bulunmaktadır. Fakat kullanıma en uygun olarak bu sete karar verilmiştir.  Detoks çayları gece detoks çayı ve gündüz detoks çayı olarak ayrılmaktadır.

İnstadiet Çayını Nasıl Tüketmeliyim?

İnstadiet setinin içinde bulunan gündüz detoks çayını iki günde bir ve adından da anlaşılacağı gibi sadece sabahları tüketmelisiniz. Gece detoks çayını ise iki gecede bir geceleri tüketmelisiniz. Son aşama olan alkali diyet suyunu ise günde en fazla beş bardak olmak üzere suyun içerisine 3 damla damlatılarak tüketmelisiniz.  Alkali diyeti  sitesinde satılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.