İnce, Erdoğan'la görüşeceği saati açıkladı

İnce, Erdoğan'la görüşeceği saati açıkladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini bu akşam saat 21.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edeceğini açıkladı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini bu akşam saat 21.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edeceğini kaydetti.

İnce, partisince Edirne İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, diğer adaylara ziyaretine değindi.

Muharrem İnce, "Sayın Temel Karamollaoğlu'na, makamına gittim başarılar diledim, Sayın Akşener'e, makamına gittim başarılar diledim. Az önce de Sayın Demirtaş'a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan da akşam saat 21.00'de parti genel merkezinde beni kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim." diye konuştu.

İnce burada yaptığı konuşmada, "Kendi uydusunu yapan bir ülkeyi konuşacağız. Emeklilere 1000'er TL verildi. Ne güzel yaptı hükümetimiz, kutluyorum. 19 Mayıs'ta gençlik, 29 Ekim'de cumhuriyet bursu vereceğiz. 500'er lira geri ödemesiz. Hiçbir sınavdan ücret alınmayacak. Soruyor, parayı nereden bulacaksın. E sarayın ışıklarını kısacağım. 6 ay süreyle halka açık olacak. Ben Çankaya Köşkü'ne gideceğim, Atatürk'ün mekanına. O saray da milletin parasıyla yapıldı, onu da bu ülkenin en akıllı evlatlarına vereceğim." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.