İlkeli ve Objektif Haber'in Adresi

İlkeli ve Objektif Haber'in Adresi

İlkeli ve Objektif Haber'in Adresi

Plus haberler yayın hayatına başlamış alışılmışın dışında bir haber sitesi. En güncel haberleri periyodik olarak günün her dakikası okurlarına sunuyor. Objektif haber anlayışı, ilkeli haberciliği ideal edinmiş, Plus haberleri mutlaka ziyaret etmelisiniz. Günümüzdeki habercilik anlayışına yeni bir renk katmaya hazır olan Plus haberler. Sosyal haber ağırlıklı haberlerede yer vermektedir. Siz değerli okurlar için her gün kendilerini yenilen bir ekibe sahibiz.

En yeni meteryalleri okurlarımıza sunmak için, daha yenilikçi ve daha bilimsel oluşturmaya çalışıyoruz. Yakın zaman içinde okurlarımızında bizlerle haber paylaşabileceği bir alan oluşturacağız ve sizlerde bizlere şahit olduğunuz veya gördüğünüz olayları kameraya çekip veya fotoğraf çekip bize kısa haber metni yazarak kendi haberinizi oluşturabilecek ve sitemizde yayınlayabileceksiniz. Böylelikle okurlarımızıda kendi doğal projemize dahil edip beraber büyük bir aile olacağız.

Bizlere öneri ve şikayetlerinizi sitemizde bulunan iletişim bölümünden ulaşıp bildirebilirsiniz. En kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Daha doğru, gerçekci, objektif haber yapabilmek adına önerileriniz ve bize olan yardımlarınız bizim için çok değerli, lütfen önerilerinizi bizden eksik etmeyin. Daha iyi bir Türkiye için barış için, tüm insanlığın mutluluğu için çalışalım ve temiz bir dünya yaratalım..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.