İlk tercih Kocaman

İlk tercih Kocaman

Atiker Konyaspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetimin önceliği Aykut Kocaman’a verdiği ve hocanın kesin cevabından sonra duruma göre hareket edeceği ifade edildi.

Atiker Konyaspor yönetimi yeni sezonda Aykut Kocaman ile çalışmak istiyor. Yeşil-beyazlı yönetim Konyaspor’a tarihi başarılar yaşatan ve taraftarın da takımın başında görmek istediği Kocaman ile görüşme yapacak. Aykut Kocaman’ın vereceği cevaba göre hareket edecek olan Atiker Konyaspor yönetimi olumsuz cevap aldı takdirde diğer alternatif teknik adamlar ile görüşmeye başlayacak. Ancak yeşil-beyazlı yönetimin ilk tercihi şuanda Aykut Kocaman

 

KOCAMAN TATİLE ÇIKTI

Aykut Kocaman Fenerbahçe ile görüşmelerini neticelendirmeden tatile çıktı. Kocaman ve Fenerbahçe Kulübü resmi bir açıklama yapmazken başarılı teknik adamın tatile çıkması yollar ayrıldı yorumlarına neden oldu.  Sarı-lacivertli kulübün Zeljko Buvac ile anlaştığı haberleri de bu iddiayı kuvvetlendirdi.

KADRO İÇİN HOCA RAPORU BEKLENECEK

Atiker Konyaspor’da kadro için ise hoca raporu beklenecek. Ancak Konyaspor yönetimi  Sergen Yalçın’dan aldığı raporlara göre kendi değerlendirmelerini de yaparak  bazı oyuncularla yollarını ayıracak. Bu oyuncuların başında müzmin sakat olan ve maçlarda gösterdiği performansla taraftarı çıldırtan Eren Albayrak geliyor. Eren’in ardından ise Konyaspor ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Lebogang Manyama geliyor. Yeşil-beyazlı yönetim  bu oyuncu ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Manyama’ya  geçtiğimiz sezon lisans çıkartılmamıştı. Geçtiğimiz sezonu sakat tamamlayan Traore de sağlık durumuna göre değerlendirilecek. Traore’nin durumu sezon hazırlıkları öncesi yapılacak sağlık kontrollerinden sonra belli olacak.

ETO’O SATILABİLİR

Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında transfer ettiği Samuel Eto’o’yu  yeni sezon öncesinde gelebilecek tekliflere göre satabileceği ifade edildi.  Konyaspor’un özellikle Samuel Eto’o’nun ağır mali yükünden kurtulmak istediği öğrenildi. Kamerunlu oyuncuya talip çıkması durumunda yıllık ücretinin yüksekliği nedeniyle Konyaspor bu transfere sıcak bakacak.

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum