Ilgın Belediyesi araç parkını güçlendiriyor

Ilgın Belediyesi araç parkını güçlendiriyor

Ilgın Belediyesi ilçe halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe yoluyla hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu alınarak, belediyenin araç filosuna dahil edildi. Belediye Başkanı İbrahim Oral, yaptığı konuşmada, bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, belediyeye seçim sonrasında hibe olarak temizlik aracı verildiğini söyledi.

Bakanlığın belirli nüfusun üzerindeki ilçelere hibe araç takviyesi yaptığını belirten Oral, kendilerine tahsis edilen aracın, 18 ton yük kapasitesi ile belediyenin diğer araçlarına nazaran daha güçlü olduğunu ifade etti.

Şu anda temizlik hizmetleri biriminin 36 personel ile hizmet verdiğini ifade eden Oral, şunları kaydetti:

"Yeni aracımız ile araç sayımız 8'e yükseldi. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Temizlik işi bir kültür işidir. İnsanımıza, vatandaşımıza çok iş düşüyor. Mesela sigara içen bir vatandaşımız sigarası bittiği zaman olduğu yere atıyor ya da elinde bir poşet varsa işi bittiyse yere atıyor. Çevrenin tamamen temiz olmasında vatandaşlarımıza çok iş düşüyor. Bu konuda belediye olarak bizler de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce eğitim seminerleri vermeyi planlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.