'Hoşgeldin Bebek 'ziyaretlerine devam ediyor

'Hoşgeldin Bebek 'ziyaretlerine devam ediyor

Çumra Belediyesi tarafından ilçede yeni evlat sahibi olan aileler ile tanışma ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında hayata geçirilen ' Hoşgeldin Bebek' projesi geniş yankı uyandırdı.

Çumra’da ikamet eden ailelerin sevincine 'Hoşgeldin Bebek' projesiyle ile ortak olan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, yeni doğan Çumralı bebeklerin kalplerine hayata gözlerini açtığı ilk andan itibaren dokunuyor. Proje, belediye tarafından ilçede yeni bebek sahibi olmuş aileler tespit edilerek bu yönde gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerin de sosyal durumları ile ilgili bilgi sahibi olunmasında katkı sağlıyor. Aynı zamanda bebeklerinde ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında fayda sağlaması planlanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, " İlçemizde hayata gözlerini açan yavrularımıza merhaba demek, daha ilk adımlarından itibaren ihtiyaçlarını karşılayabilmek sosyal sorumluluk anlamında birincil hedefimiz. Yavrularımız ile birlikte ailelerimiz ile tanışarak onlara gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin zor zamanlarında ve mutluluklarında yanlarında olarak onlar ile ' Birlikte Çumrayız ' diyebilmeliyiz" diye konuştu.

'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında ziyaretlerinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren aileler, katkıları ile bu projeyi hayata geçirdiği için Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a teşekkür etti.

Bunun yanında başladığı günden itibaren de projeye yönelik ailelerden Başkan Oflaz'a gelen talepler sosyal medya üzerinden her geçen gün artıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.