Her Eve Uygun Priz Modelleri

Her Eve Uygun Priz Modelleri

Priz modelleri ile evinizi güzelleştirebilirsiniz ve evinize renk katabilirsiniz.

 

Geçmişten günümüze evlerimizde hep evin gelinliği perdedir şeklinde bir algı oluşturulmuştur. Fakat evlerimizin asıl gelinliği arka plana atılmıştır. Evet prizlerden bahsediyorum. Belki tuhafınıza gidebilir. Ancak şöyle başınızı iki elinizin arasına bir alın ve düşünün prizler. Hep üvey evlat muamelesi görmüştür.

Her ev sahibi evinin güzel görünmesini, misafiri geldiğinde imrenmesini, beğenmesini ister. Bunun için de evini güzel şekilde dizayn eder. Genel olarak mobilya ve perde olarak bakılır evin dizaynı. Fakat evimizin boyası ve kullandığımız priz ve anahtar prizler de evimizin güzelleşmesinde yardımcı olur. Şimdi sizlere dizayn prizler ve anahtar prizleri listeleyeceğiz. Aynı zamanda da hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Priz ve Anahtar Priz Modelleri

       

 Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve herşeye tek tıkla ulaşabilmemiz ile birlikte artık bir ürünü onlarca hatta belki yüzlerce farklı şekilde görebilme imkanı buluyoruz. Bu durum her üründe olduğu gibi elektrik ürünlerinde de geçerlidir. Priz modelleri, farklı şekillerde, özelliklerde hatta farklı fonksiyonlarda karşımıza çıkabilmektedir.

Priz modelleri,  grup priz olarak ikili priz modelleri, üçlü priz modelleri, dörtlü priz modelleri ve daha fazlası olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca anahtar priz olarak ise yatay anahtar priz modelleri, dikey anahtar priz modelleri gibi karşımıza çıkmaktadır. Yine prizler ise kapaklı priz modelleri, kapaksız priz modelleri, çocuk koruma kilitli priz modelleri gibi karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca tüm bu priz modellerinde renkli seçeneklere de ulaşmak mümkündür.

Standart bilinen prizlerin aksine farklı türlerde prizlere de rastlamak mümkündür. Mesela yine yeni yapılan binalarda merkezi internet hattı, uydu sistemleri gibi hatları prizler üzerinden vermeye başladıklarını söyleyebiliriz. Bu teknoloji 2010 yılı sonrasında geldi diyebiliriz. Bu prizler ile kablo kalabalığından ve görüntü kirliliğinden kurtulmuş oluyoruz.

  

 

Diğer yandan da son dönemde açık olduğu zaman renkli bir şekilde yanan kapattığınız zamanda sönen priz modelleri bulunmaktadır.

Priz modelleri ve priz fiyatları hakkında daha detaylı bilgiler için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.