Hem umut var hem tepki

Hem umut var hem tepki

Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlık için 3 ismin aday olması ve bu isimlerin delege yapısını düzeltme vaatleri yeşil-beyazlı taraftarları umutlandırdı.

Atiker Konyaspor’da tüm gözler 8 Haziran tarihinde Ramada Otel’de gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurula çevrilmiş durumda.  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar da gelişen süreci dikkatle takip ediyor. Anadolu Kartalı’nı hiçbir zaman bırakmayan taraftarlar kulüpteki delege yapısını eleştirerek tepkilerini dile getirmişti.  Yönetime aday olan isimler de taraftarların bu tepkisine kulak vererek göreve gelmeleri halinde delege yapısını düzelteceklerini ifade ettiler.  Yönetime talip olan 2 resmi aday da kulübün kapılarını taraftarlara açacakları müjdesini verdi.

TARAFTARLAR HEM UMUTLU HEM TEPKİLİ  

Atiker Konyaspor taraftarı yaşanacak seçimde çok adayın başkanlık için yarışmasından dolayı umutlu.
Taraftarın en büyük umudu ise tepki gösterdikleri delege yapısının düzeltilmesi. Başkanlık için adaylığını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral yönetime gelmeleri halinde delege sistemini  düzelteceklerini vaat ettiler. Konyaspor taraftarları yaşanan bu gelişmeye olumlu yaklaşırken adayların yönetim listelerinde İstanbul takımlarının kongre üyelerinin olmasına ise büyük tepki gösterdiler.

ZEKİ ÇİMEN: KULÜBÜN KAPISINI AÇACAĞIZ

Atiker Konyaspor’un Başkan adaylarından Zeki Çimen delege yapısını da eleştirerek “2,5 milyonluk şehirde 150-200 delege mi olur? Bunun çözülmesi gerekiyor. Konyasporluyum diyen herkese kulübün kapısını açacağız ve üye yapacağız. Bizim dönemimizde 850 üye vardı. Şimdi ise 180 olduğu söyleniyor. Kulüpten üye listesini temin etmekte güçlük çekiyoruz. Mevcut delege yapısı kulübe zarar veriyor.  Ücretini ödeyen herkes kulübe üye olabilecek. Gönül isterdi ki 4-5 bin kişi ile seçim yapalım. Herkes projesini anlatsın. Ama mümkün değil. Böyle bir saçmalık olabilir mi?  Diğer takımlar binlerce üye ile seçim yapıyor. Konyaspor, Konya'nın takımı. Bizim ilk hedefimiz 10 bin delegesi olan bir Konyaspor” ifadelerini kullandı

MUSTAFA ORAL : DELEGE SİSTEMİ İÇİN GEREKLİ ADIMI ATACAĞIZ

Konyaspor’un diğer Başkan adayı Mustafa Oral da delege sistemi ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Başta sorunlu delege sistemi olmak üzere taraftarımızın gündemini meşgul eden her konuda gerekli adımları atacağız”

HER ŞEY KONGRE SONRASINDA BELLİ OLACAK

Atiker Konyaspor’da teknik adam ve transfer konuları beklemede.  Yeşil-beyazlı ekipte 8 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrası yeni yönetim çalışmalarına başlayacak.  Göreve gelen yönetim kurulu öncelikle teknik ekip olayını çözecek daha sonra ise eksik mevkiler için transfer harekatına başlayacak.  

İLK OTURUMDA GENEL KURUL YAPILMALI

Atiker Konyaspor’un  kongre tarihi 8 haziran olarak açıklanmıştı. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise genel kurul 19 Haziran tarihine ertelenecek. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sezon hazırlıklarına geç kalmaması adına seçimin ilk oturumda sonuçlandırılması gerekiyor.  Aksi takdirde  Konyaspor  11 gün fazladan gün kaybetmiş olacak ve zaman sıkıntısı yaşayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.