Hedef zirvede tamamlamak

Hedef zirvede tamamlamak

Taner: Grubumuzdaki rakiplerimizden birisi Kırıkkalespor. Son 2 hafta yakaladığımız avantajı Kırıkkale maçında puan ya da puanlarla ayrılıp son hafta evimizde kazanıp sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlamak istiyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta Akşehirspor deplasmanda oynayacağı Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar deplasmandan en az 1 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

“PUAN YA DA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Pazar günü oynayacakları Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Cenap Taner, iyi hazırlandıklarını belirterek deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Taner, “Grubumuzdaki rakiplerimizden birisi Kırıkkalespor. Bir il takımı. Bu ligde büyük paralar harcayıp başlayanlardan. Rakibimizi ve onların potansiyelini biliyoruz. Son 2 hafta yakaladığımız avantajı sürdürüp sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

“MORALLER YÜKSEK”

Takımda morallerin üst düzey olduğunu belirten Taner, “Takımımızın durumu iyi. İnşallah son 2 maçımızdan iyi sonuçlarla ayrılıp lider olarak ilk yarıyı tamamlarız. Ardından bir değerlendirme gerekli gördüğümüz yerlere eksikliklerimizi tamamlayacağız. Güzel bir kamp dönemi geçirip ligin ikinci yarısında istediğimiz sonuçları alıp Akşehirspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. İlçemizde canlandı. Bize inanmaya başladılar. Taraftarımızın desteğiyle sezonu lider tamamlamak istiyoruz” sözlerini kullandı.


“LİDERLİĞİ DEVRALMAK İSTİYORUZ”

Ligde 24 puanla Akşehirspor’un arkasında takibini sürdüren Büyük Anadolu Kırıkkalespor kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla Pazar günü evinde ağırlayacağı Akşehir karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Harun Aydoslu ise yaptığı açıklamada, Akşehirspor’u mağlup ederek liderliği yeniden devralmak istediklerini belirtti.Aydoslu, “Geçen hafta deplasmandan beraberlikle ayrıldık.Akşehirspor içerde kazanarak liderliğe yükseldi. Bu hafta rakibimizi yenerek verdiğimiz liderliği devralmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ÜZERİMİZDE BASKI YOK”

Akşehirspor’un iyi bir ivme yakaladığının altını çizen Aydoslu, “Grupta kolay maç yok. Bütün maçlarımız zor. Biz lige başlarken her maça final niteliğinde bakarak yola çıktık. Akşehir maçına odaklandık. Üzerimizde bir baskı yok. Taraftarımızın desteğiyle Akşehirspor’u yenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.