Hedef lige iyi başlamak

Hedef lige iyi başlamak

Sezonun ilk maçında iç sahada Fethiyespor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur; “Lige ne kadar iyi başlarsak olumlu yansımaları olacaktır” dedi.

Uzun bir aradan sonra Konya’ya döndüklerini ve artık çalışmalarının Konya’da süreceğini kaydeden Abdurrahman Baysangur “Konya’da bugün ilk çalışmamızı yapıyoruz ve ligin başlamasına da az bir zaman kaldı. İki dilim halinde yaptığımız kamp çalışmalarını değerlendirecek olursak; her şey istediğimiz gibi geçti. Takım olma yolunda hazırlık maçlarında çok iyi performans gösterdik. Yeni bir ekip olmamıza rağmen uyumumuzun iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımın bütünlük oluşturması için çalışmalar gerçekleştirdik. İlk günden itibaren değerlendirecek olursak çok mesafe kaydettik. Şu an hem kadro hem de mentalite olarak lige hazırız. İlk maçta Konya’da çıkacağımız Fethiye karşısında da maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmanın planlarını yapıyoruz. Lige ne kadar iyi başlarsak olumlu yansımaları olacaktır” dedi.

Kulübün misyonu itibarıyla öncelikli hedeflerinin Torku Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğun hatırlatan  Abdurrahman Baysangur : “Genç bir ekip oluşturduk. Genç ekibimizin hem bireysel hem de takım içindeki performansını yükseltmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda istediğimiz seviyeye ulaşması halinde hedef kendiliğinden oluşacaktır. İyi futbol oynamayı iyi mücadele etmeye çalışacağız. Bu anlamda da hedefin kendiliğinden gelmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

FETHİYE HAZIRLIKLARI

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta sezonun ilk haftasında 5 Eylül 2015 günü kendi sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor bu maçın hazırlıklarına Konya’da başladı. Karatay Belediyesi Aslanlı Kışla spor tesislerinde yapılan antrenmana tüm futbolcularımızı katılırken, teknik direktör Abdurrahman Baysangur antrenman öncesi saha içinde kısa bir toplantı yaptı. Koşu çalışması ile başlayan antrenmanımızda futbolcularımız ısınma hareketlerinin ardından tam sahada çift kale maç yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.