Hedef galibiyet

Hedef galibiyet

Anadolu Selçukspor ligin son haftasında evinde ağırlayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yavru Kartal ligi galibiyetle noktalayıp taraftarını mutlu etmek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, haftasonu Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacağı Hacettepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde Hacettepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor'da Seddar Karaman ve Ragıp Başdağ dışında önemli bir eksiklik bulunmuyor.

STATTA SON MAÇA ÇIKACAK

Haftasonu Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Hacettepe'yi ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor, Atatürk Stadyumu'nda son maçına çıkacak. Sezon bitiminin ardından yıkılması planlanan stadyumunda Anadolu Selçukspor son maçına çıkacak. Yavru Kartal, Hacetepe'yi yenerek son maçta galibiyetle ayrılmak istiyor.

LİGDE ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta normal sezon 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak son hafta maçlarıyla sona erecek. Daha sonra ise Play-Off maçları oynanacak ve  TFF 1.Lig’e yükselecek son takım belli olacak. Beyaz Grup’ta TFF 1.Lig’e doğrudan yükselecek takım son haftada belli olacak.

Amedspor ve İstanbulspor’dan biri şampiyon olacak, diğeri de Play-Off oynayacak. Sivas Belediyespor,B.B Erzurumspor ve Kocaeli Birlikspor’un Play-Off oynaması kesinleşti. Ofspor ve Tepecikspor’dan sonra 3.Lig’e düşecek son takım son haftada belli olacak. Küme düşecek son takım Fethiyespor ve Anadolu Üsküdar’dan biri olacak.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.