Hazırlıklar Cimbom için

Hazırlıklar Cimbom için

Süper Lig'in ilk iki haftasında aldığı 1-1'lik sonuçlarla 2 puanı bulunan Torku Konyaspor, kendi sahasında Osmanlıspor'a 2-1 yenilen Galatasaray'a sürpriz yapma peşinde. Kartal'da hedef 3 puan

Torku Konyaspor’da gözler, cumartesi akşamı iç sahada oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Biletler bugün satışa çıkartılacak. Ligde, ilk iki maçta berabere kalarak 2 puanla haftayı 12. sırada kapatan yeşil-beyazlı takımda bu maçına hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün başladı. Cuma gününe kadar kondisyon ve teknik-taktik çalışmalar yapacak olan Kartallar aynı gün son antrenmanı yaparak tesislerde kampa girecekler.

Galatasaray’ı taraftarlarının desteğiyle yenerek ilk galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor’da bu karşılaşma öncesi kart cezalısı Rangelov dışında eksik yok. Moral iyi. Kartallar camia olarak 3 puan için kenetlendi. İlk iki haftaya oranla daha hazır olan Sissoko ve Traore ile yeni transfer Holmen’in bu maçta forma giymesi beklenmekte. Torku Konyaspor ile sezona şampiyonluk için başlayan, ancak ligde ilk iki hafta da umduğunu bulamayan ve 1 puanla 13. sırada yer alan Galatasaray arasındaki maç, Cumartesi günü oynanacak ve saat 21.15’de başlayacak. Karşılaşmanın biletleri de bugün satışa çıkartılacak.

TFF'YE İTİRAZ YAPILDI

Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor maçında yaşanan disiplin ihlali nedeniyle Galatasaray maçı için kulübe verilen Kuzey Tribün kapama cezasının kaldırılması veya ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Kulüpden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 20.08.2015 tarihli toplantısında; 16.08.2015 Pazar günü Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumunda oynanan Torku Konyaspor–Akhisar Belediyespor müsabakasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle kulübümüze İHTAR, anılan müsabakada KUZEY TRİBÜNE giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerin engellenmesi kararı çıkmıştır.

Yapılan görüşmeler ve maçın görüntülerinin tekrar tekrar izlenmesinin ardından maçta bahsedildiği gibi bir kural ihlalinin gerçekleşmediği görülmektedir. Verilen tribün kapatma cezasının bundan sonra stadyumumuzda oynanacak maçlar için taraftarlarımızın büyük tepkisini çektiği gerçeği ortadadır. Kulübümüz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği kararı için Tahkim Kuruluna itirazını süresi içerisinde yapılmış olup talebimiz; KUZEY TRİBÜN taraftarlarına yönelik olarak verilen elektronik kartların bloke edilmesi kararının kaldırılması veya ertelenmesidir..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.