Hazırlıklar başlıyor

Hazırlıklar başlıyor

Torku Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Yeni sezonda Avrupa’da mücadele edecek yeşil-beyazlı ekipte yönetim mesaiye devam ediyor

Torku Konyaspor’da ligin bitiminden sonra başlayan 49 günlük uzunu tatil sürüyor. Sıra yeni sezon planlamasında.

Yeni dönemde ligde yine üst sıralar için mücadele edecek olan Torku Konyaspor’da Avrupa ligi nedeniylede kadronun revize edileceği ileri sürüldü. Bu konuda yönetici ve teknik adamların lig yorgunluğunu atmalarının ardından muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde bir araya gelecekleri ve planlamayı gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Torku Konyaspor yönetim kurumlundan sızan bilgilere göre, işe önce iç transferle başlanılacak. Beşiktaş maçında takıma veda eden Meha ve yollar ayrılan Borek ile birlikte Sissoko, Dosa Junior, Selçuk Ali Baz ve geride kalan sezonda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a kiralık verilen İshak, Karabükspor’a kiralanan Recep Aydın ile yolların ayrılacağı veya bu futbolcuların yeniden kiraya verilecekleri ileri sürüldü. Devre arasında Giresunspor’a kiralanan Vedat ve halen kadroda yer alan bazı futbolcuların durumunun ise kamp döneminde belli olacağı belirtildi.

Torku Konyaspor yönetim kurulunun, teknik heyetini raporu doğrultusunda kadroyu 5 futbolcuyla takviye edecekleri öğrenildi. Bu futbolcuların isimlerinin yönetimde olduğu ve mevkilerinin ise stoper, ön libero, sol kanat, forvet arkası ve forvet oyuncusu olduğu açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.