Halkın yanında olacağız

Halkın yanında olacağız

Merhaba Gazetesi ve Kanal 42 Haber Dairesi yöneticileri ve çalışanları koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve projeler ele alındı

Merhaba Gazetesi ve Kanal 42 Haber Daireleri Koordinasyon Toplantısı Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kanal 42 Haber Dairesi Başkanı Kerem İşkan, Kanal 42 Haber Müdürü Süleyman Kuloğlu, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Kanal 42 Spor Müdürü Yüksel Cırt, Merhaba Gazetesi İstihbarat Şefi Mehmet Akif Sütçü, Sayfa Editörü İbrahim Başcı, Merhabahaber.com İnternet Editörü Mesut Turan, Muhabirler Hâlid Şen, Berkhan Parlak'ın yanı sıra Merhaba Arapça Editörü Hamza Mansor, Kanal 42 İstihbarat Şefi Abdullah Aytekin, Kanal 42 kameramanları Kamil Köroğlu, Mücahit Enes Turbil, Uğur Demirer, Eray Aksoy, Vildan Yaşar ve Haber Editörü Rümeysa Zügül katıldı.

a.20150317163246.jpg

TARAFSIZ HABERCİLİK YAPACAĞIZ

Toplantıda konuşan  Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kanal 42 Haber Dairesi Başkanı Kerem İşkan, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, şunları söyledi: "Yaklaşan bir genel seçim var. Genel seçimde halka doğru, tarafsız, sağlıklı haberler vermek için seçimleri halkın en güvenilir kaynaklardan takip etmesini sağlayacak bir çalışma içine girmemiz lazım. Haber merkezlerimiz olarak temel gayemiz iyilikleri yayıp, iyiliklerin çoğalmasına vesile olmak, kötülükleri ortadan kaldırmak, toplumu zehirleyen her türlü unsurla mücadele etmemiz gerekiyor. Halkın gerçek gündemine değinecek, halkın menfaatleri için her türlü egemen güçle korkmadan kalemimizle mücadele etmemiz gerekiyor. Bu anlamda bünyemizde bulunan habercilerimizin bu şiarla çalışmasını arzu ediyoruz."

1-(3).20150317163305.jpg

GÜNDEMİ BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ

Kanal 42 Haber Müdürü Süleyman Kuloğlu ise koordinasyon toplantılarının önemine dikkat çekerek, "Bu tür toplantıları çok önemsiyorum.  İnşallah Merhaba Gazetesi ve Kanal 42 ekibi birlikte çok güzel çalışmaların altına imza atacağız" dedi. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, Konya'da habercilik alanında çığır açmaya devam edeceğiz. Yaptığımız haberlerle Konya'nın gündemini belirleyeceğiz. Ekip ruhuyla hareket ederek, habercilikteki başarımızı zirveye taşıyacağız" diye konuştu. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

1.20150317163341.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.