Hakan Fidan'la ilgili bomba iddia

Hakan Fidan'la ilgili bomba iddia

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, Saray'daki kaynaklarına dayandırarak aktardığı bilgilerde Hakan Fidan hakkında "Kendi makam arabasını boş dolaştırıyor. Kendisi koruma araçlarına binip, gidip geliyor" iddiasında bulundu.

Ahmet Takan bugünkü yazısının son bölümünde çok çarpıcı bir kulis bilgisi aktardı.

“Beştepe’deki olumsuz psikolojik hava, teneffüs edenleri bile çok korkutuyor” diyen Takan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın makam arabasını kullanmadığını, onun yerine koruma araçları ile gelip gittiğini iddia etti.

İşte Ahmet Takan'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm;

Vee!.. Ankara’nın derin koridorlarında, 30 Mart seçimleri öncesinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun odasından sızan “Suriye’ye 4 adam göndeririz...” benzeri senaryolar konuşuluyor. Beştepe’den gelen “Hakan Fidan’a ’çözüm yolu araştır’, talimatı verildi” mealinde bilgiler devlet koridorlarını şiddetli sarsıyor.

Durum öyle bir hale geldi ki; Recep Erdoğan’ın en yakınındaki bazı isimlerde bile tedirginlik had safhaya yükseldi. Beştepe’deki olumsuz psikolojik hava, teneffüs edenleri bile çok korkutuyor.

Hem kendini hem de patronu Erdoğan’ı, içinde bulunduğu durumdan kurtarmakla görevlendirilen Hakan Fidan için Beştepe kaynakları şöyle diyor;

“Kendi makam arabasını boş dolaştırıyor. Kendisi koruma araçlarına binip, gidip geliyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.