Gün Konyasporlu olma günüdür

Gün Konyasporlu olma günüdür

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan Mehmet Karacığanlar İmam Hatip Ortaokulunun forma dağıtım töreninde yaptığı konuşmada “ Gün Konyasporlu olma” günüdür diyerek öğrencilere ve Konya halkına mesaj verdi

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor’un Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ikinci başkan Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı Meram Mehmet Karacığanlar İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen forma dağıtım törenine katıldı.  Törende öğrencilere hitaben konuşan kulüp Başkanı Ahmet Şan  “Gün Konyasporlu olma günüdür” mesajı verdi. 

Şan, “ Sizlerin başarılarını duyduk biz de Konyaspor olarak sizleri Konyaspor forması ile ödüllendirmek istedik. İnşallah hep birlikte sizlerle Konyaspor’u gelecek günlerde de başarıya taşıyacağız.  İstanbul takımlarından ziyade Konya’mızın göz bebeği Konyaspor’umuzu tutacağız destekleyeceğiz. Gün Konyasporlu olma günüdür. Bundan sonra  hangi takımı tutuyorsunuz ? diye sorulduğunda inşallah hep birlikte  Konyaspor diyelim” dedi. Başkan Ahmet Şan daha sonra öğrencilerle  tezahüratlar yaparak  Konyaspor ile özdeşleşen Konyaspor geliyor bak şarkısını söyledi.

SOSYAL SORUMULULUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan  sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini ifade ederek, “ Sezon bitti. Artık biraz  daha sosyal sorumluluk projeleri içerisinde olacağız. Başarılı öğrencilerimizi onure ediyoruz.  Kendilerini sevindirmek ve tabi ki Konyasporluluk ruhunu aşılamak adına artık diyoruz ki zaman artık Konyasporlu olmak zamanı. Bu dönemi bu şekilde değerlendirmeye çalışacağız.  Bunu değişik okullarda yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda sponsorlarımız vardı forma dağıtımı için ancak şuanda kendi kulüp imkanlarımızla bunu yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışacağız.

ŞAN TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan transfer çalışmalarının devam ettiğini  yıldız transferinden çok gerekli mevkilere nokta transferler yapacaklarını ifade etti. Şan kaleci ile birlikte 3-4 mevkiiye transfer yapacaklarını ifade etti.  Ahmet Şan: “ Transfer sezonu biliyorsunuz 9 haziranda başlayacak. Teknik ekibimizle görüşmelerimiz devam ediyor belirlenen isimler var ancak biliyorsunuz ki bu işler kolay olmuyor” diye konuştu

MÜJDE TRANSFER KONYA’YA GELİNCE OLUR     

 Başkan Şan taraftarın transfer müjdesi beklediğini bildiğini ancak transfer müjdesinin transfer edilen oyuncunun Konya’ya gelmesinden sonra olacağını ifade etti.  Ahmet Şan:” Takımımızın sistemine düzenine uyacak oyuncular transfer etmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

YERLİ BİR KALECİ ALACAĞIZ

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon lig, Avrupa ve kupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan Torku Konyaspor, kaleye transfer yapacak.  Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da yaptığı açıklamada, “Kendi oyun tarzımıza uygun oyuncular transfer edilecek.  Kalede ki rekabeti arttırma adına yerli bir kaleciyi de kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

CHAHECHOUHE VE SCARİONE’NİN MALİYETİ YÜKSEK

Kulüp Başkanı Ahmet Şan  Aatif Chahechouhe ve Oscar Scarione isimlerinin kendilerine geldiğini ancak maliyetlerinin yüksek olduğunu söyledi. Şan, “Aatif Chahechouhe ve Oscar Scarione bizim tarzımıza uygun oyuncular. Bu isimler bize geldi ancak maliyetleri yüksek. Bu oyuncular gündemimizde değil” diye konuştu      

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.