Fatih’te Yangın: 1 Ölü

Fatih’te Yangın: 1 Ölü

Fatih’te mermerci atölyesi olarak kullanılan işyerinde yangın çıktı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken içerde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi 35 numarada...

Fatih’te mermerci atölyesi olarak kullanılan işyerinde yangın çıktı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken içerde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi 35 numarada bulunan tek katlı mermerci atölyesinde saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. İşyerinde meydana gelen patlama seslerine uyanan mahalle sakinleri durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Fatih İtfaiyesi’ne bağlı ekipler yangına müdahale etti. Yangını tamamen söndüren ekipler, işyerinde yaptıkları araştırmada kafa kısmı yanmış halde bir erkek cesediyle karşılaştı.

Polis ekipleri de yangın adresinde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan araştırmada ceset üzerinden Tamer Yıldırım (32) adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıktı. Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmasının ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Mustafa Tok isimli görgü tanığı işyerinden birkaç kez patlama sesi duyduğunu ardından da yangını fark ettiğini söyledi. Durumu itfaiye ve polise haber verdiğini aktaran Tok, işyerinin mermer atölyesi olarak kullanıldığını ve uzun zamandan beri de kapalı olduğunu belirtti.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.