Fatih Altaylı: Keşke Temel Karamollaoğlu gibi lider bulsak

Fatih Altaylı: Keşke Temel Karamollaoğlu gibi lider bulsak

Fatih Altaylı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu

TV 5’te yer alan Çağar Cilara’nın sunduğu ‘Gündemdekiler’ programının bu haftadaki konuğu Fatih Altaylı’ydı. Gündeme dair önemli açıklamarda bulunan Altaylı, 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşırken Saadet Partisi’nin son dönemlerde sıkça konuşulan reklam filmlerine değindi. Ayrıca Altaylı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili dikkat çekici söylemelerde bulundu.

Saadet Partisi’nin seçim çalışmalarını değerlendiren Fatih Altaylı yasaklanarak yayından kaldırılan ‘Sülün Osman’ve daha sonra yayına verilen Penguenler reklam filmlerine çok güldüğünü söylerken ’24 Haziran seçimlerinden beri Saadet Partisi’nin reklam filmlerini kim yapıyorsa tebrik etmek lazım. Sosyal medya virallerin mantığına uygun, muazzam, çok güzel işler yapıyorlar” dedi.

’KEŞKE BİZ DE KARAMOLLAOĞLU GİBİ LİDER BULSAK’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili de dikkat çekici ifadeler kullanan Altaylı, “Temel beyi Saadet Partisi dışındaki muhalif çevreler de izliyor. Çok yaratıcı işler yapıyor, Çok doğru laflar söylüyor. Geçen gün sol eyilimli bir arkadaşımdan Karamollaoğlu ile ilgili  ‘Adam çok aklı başında sözler söylüyor. Keşke biz de Temel Karamollaoğlu gibi bir lider bulsak’ şeklinde serzeniş duydum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum