Evinde KARTAL

Evinde KARTAL

Son iç saha maçında sahasında Adanaspor’u 1-0 yenen Atiker Konyaspor ligde yenilmezlik 18 maça çıkardı

Spor Toto Süper Ligin 6. Hafta maçında sahasında Adanaspor’u 1-0 yenen Atiker Konyaspor iç sahada kaybetmeme rekorunu sürdürüyor. Temsilcimiz 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a 4-1 yenildi. Atiker Konyaspor, Galatasaray maçının ardından evinde mağlubiyet yüzü görmedi.

SERİ 18 MAÇ

Temsilcimiz Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyor.  Adanaspor’u Vukovic’in golüyle 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekip evinde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Çiftbaşlı Kartal  400 gündür evinde yenilgi yüzü görmedi.  Temsilcimiz son 18 maçta 13 galibiyet alırken 5 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen ve bu sezon da geçen sezon  yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen temsilcimiz Atiker Konyaspor, evinde rakiplerin korkulu rüyası oldu. Kartal son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a karşı aldı. Temsilcimiz Galatasaray maçının ardından yenilgi yüzü görmedi. Atiker Konyaspor'un evinde son 17 maçta ağırladığı ve yenilmediği rakipler şöyle: "2015-2016 sezonu; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş.  2016-2017 sezonu: Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Adanaspor

İLK KEZ GOL YEMEDİ

Atiker Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez kalesini kapattı Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında evinde Adanaspor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor, bu sezon ilk kez bir maçı gol yemeden tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekip daha önce oynadığı 5 lig, 2 de UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere tüm resmi maçlarda kalesinde gol görmüştü. Atiker Konyaspor bu sezon  ligde oynadığı beş maçta da kalesinde gol gördü. Çaykur Rize maçında 1 Beşiktaş maçında 2 Antalya ve Gençlerbirliği maçında birer gol yiyen yeşil-beyazlı ekip Trabzon karşısında kalesini gole kapatamadı ve uzatma dakikalarında rakibine 1-0 yenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.