Etliekmek'te lezzet önemli

Etliekmek'te lezzet önemli

Hizmet kalitesini ön planda tutan Küçüker Halk Etliekmek, yeni ve nezih mekanında müşterilerine tadı damakta kalacak lezzet sunuyor.

Etliekmek sunuyor. Uzun yılların tecrübeleri neticesinde, dekorasyondan menüye, konseptten lezzete, dünya standartları ve kaliteleriyle yarışacak yeni mekanıyla daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olan Küçüker Halk Etliekmek’in temel hedefi geleneksel Konya lezzetini gerçek anlamda müşterilerine tattırabilmek. Şems-i Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi üzerindeki yeni yeriyle göz dolduran Küçüker halk Etliekmek, “Etliekmeğin Gerçek Lezzetini Tatmanız İçin Bekliyoruz” sloganıyla işlerinde iddialı olduklarını ifade ediyor. Bu anlamda kalifiyeli eleman kadrosu ile birlikte aile mesleği olarak 1989 yılından itibaren etliekmek lokantası işleten Oktay Küçüker ve İsmail Küçüker isimli iki kardeş, gerçek etliekmek lezzetini ortaya koymak için yoğun bir çalışmanın içine giriyor. Sadece etliekmek değil Konya’nın meşhur lezzetlerinden bıçak arası ve Konya Böreğini de müşterileriyle buluşturan Küçüker Halk Etliekmek, mercimek, bamya, işkembe çorbaları ve sütlaç, künefe ve ekmek tatlıları ile yemek konseptini geniş tutuyor.  En iyi hizmet kalitesi anlayışıyla isme ve markalaşmaya önem verdiklerini belirten Oktay Küçüker, bu anlamda isimlerini de tescillediklerini belirtti. “Bir işte başarı gerekiyorsa önce kurumsallaşma gereklidir” diyen Küçüker, şunları kaydetti: “Konya’da onlarca etliekmek işletmecisi vardır. Onlarca şirketin önüne geçmek için ise kalite ve iyi hizmet anlayışından vazgeçilmemesi gereklidir. Bu anlamda kurumsallaşma büyük önem taşıyor. 1989 yılından itibaren kalifiye eleman ile çalışıyoruz. Etliekmek ustalarımız bizim yanımızda yetişmiştir. İşlerini en iyi yapmanın gayreti içinde çalışıyorlar. Diğer çalışanlarımız da müşteri odaklı olarak hizmet veriyor” dedi.
Etliekmeğin Konya’nın geleneksel kültürü olduğunu dile getiren Küçüker, Konya’ya ilk defa gelen birine en iyi etliekmeğin yedirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Her bölgenin tarihi ve kültürel özellikleri yanında yemek kültürü ile de önemli olduğunun altını çizen Küçüker, “Konya’nın yemek kültürünün başında etliekmek gelmektedir. Bu kültürü en güzel şekilde müşterilerimize sunmak da görevimiz. 1989’dan itibaren bu anlayış ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun için ‘Etliekmeğin Gerçek Lezzetini Tatmanız İçin Bekliyoruz’ sloganıyla yola çıktık. Biz de lezzet ön plandadır. Bu iddiamızın arkasındayız. Eğer buraya gelip etliekmeğimizi beğenmeyen biri olursa parasını iade etmeye de hazırız. Çünkü yaptığımız etliekmek gerçek lezzetini vermezse diğer işletmelerden bir farkımız olmaz. Ayrıca etliekmekte kullandığımız eti özel olarak seçiyoruz. Sinirlerini kendimiz ayırıyoruz. Böylece etin sert kısımları gittiği için lezzet daha çok artıyor. Bu da kalitemizi arttıran diğer bir durumu oluşturuyor. Zaten devamlı olarak kalite düsturu ile çalışıyoruz. Bu anlayışı büyüklerimizden gördüğümüz hizmet anlayışı ile birleştirip geleneksel lezzetimizi en iyi şekilde müşterilerimizle buluşturuyoruz” diye konuştu. Yeni şubeler de açmayı düşündüklerini anlatan Oktay Küçüker, ancak son yıllarda usta yetişmediği için şube açmakta kararsız olduklarını belirtiyor. Küçüker, “Önemli olan şube açmak değil orada fırının başında duracak usta önemli. Buradaki lezzet orada da olmalı. Aynı kaliteyi almalıyız. Şu anda kalifiye elaman bulamıyoruz. Ancak iyi bir usta bulursak yeni şube açmayı düşünüyoruz” dedi.
 
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.