Esnaf faiz ile eziliyor

Esnaf faiz ile eziliyor

Milli İttifak adayları Eski Sanayi esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli, “Sanayide dükkanlar boş, müşteri yok. Müşteri gelirse vadeli ödeme istiyor. Esnafımız bankaya bulaşmış ve faizle eziliyor” dedi

Saadet Partisi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Uyar, Mustafa Derbentli,Mahmut Semih Aça,Hüseyin Saydam,Mehmet Rüştü Açıksöz ve Fatih Oruç Eski Sanayi esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde adaylar, tüm esnafı tek tek gezerek neden Saadet Partisi'ne oy verilmesi gerektiğini anlattılar ve destek istediler. Ziyaretler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uyar, “Bizim baraj meselemiz yok” dedi. Uyar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız çalışmalarda görüyoruz ki; halkımızın bizlere büyük teveccühü var. Şimdiye kadar gezdiğimiz her 100 esnafımızdan 30 tanesi Milli İttifak Saadet Partisi'ne oy vereceklerini söylediler, bunun dışında kararsız olanlar var ama şu gösteriyor ki milletimizin bizlere teveccühü yüksek. Bu çalışmaların neticesini 8 Haziran sabahı Saadet Partisi'nin, Milli İttifak'ın barajı aştığı şekilde bütün milletimiz görecektir, bunun müjdesini de buradan veriyoruz.”

Daha sonra değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Sanayinin ve sanayicinin birçok sorunu var. Tabi bu sorunların başında ekonomik sıkıntılar geliyor. Birçok dükkan boş, ne yazık ki müşterileri yok. Diğer taraftan çalışma yapan iş yerlerinde de gelen müşterilerin vadeli ödeme yapabilecekleri yönünde beyanları geliyor. Esnafımızın birçoğunun bankaya bulaştığı ve faizle ezildiği aşikardır. Dolayısıyla esnafımızın şu anda sıkıntılı bir süreçten geçtiği ve bu sıkıntılı süreci de en rahat bir şekilde Saadet Partisi'nin iktidarında aşabileceğini biliyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.