En verimli transfer Sitya   

En verimli transfer Sitya   

İttifak Holding Konyaspor devre arası transfer döneminde kadrosuna 3 oyuncu katarken bunların en verimlisi Guilerhme Sitya olurken Robert Mak takımdan ayrıldı. Forvet Tuhram ise henüz bir varlık gösteremedi.

Sezonun ilk yarısında beklemediği bir tablo ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor devre arasında takıma 3 takviye yaptı. Yeşil-beyazlı ekip o dönemde forvet bölgesine Rogerio Thuram, savunmanın soluna Guilerhme Sitya ve son olarak orta sahaya Robert Mak’ı aldı. Devre arası yapılan bu transferlerden Robert Mak  ile yollar geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Sezon içinde gol bölgesinde sıkıntı yaşayan Konyaspor bu bölgeye ise Yunanistan Liginde forma giyen Brezilyalı Rogerio Tuhram’ı kadrosuna kattı. Ancak geride kalan 9 haftada Thuram ve Mak’tan beklenen katkı alınamadı. 

TEK FAYDA SOL BEKTEN
İttifak Holding Konyaspor’da devre arasında takıma dahil olan ve yüz güldüren transfer  Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya’nın istikrarlı performansı oldu.

İttifak Holding Konyaspor’a devre arasında transfer olan Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya gösterdiği performansla göz dolduruyor. Ligin 20. Haftasında Antalyaspor karşılaşmasıyla forma şansı bulan Guilerme Sitya, henüz maç kaçırmadı. Devre arasında Polonya’ın Jagiellonia takımından İttifak Holding Konyaspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu transfer olduktan sonraki görev aldığı 7 karşılaşmada da 90 dakika forma giydi. Gösterdiği performansla teknik direktör Bülent Korkmaz’ında gözüne giren Guilerme’nin, ligler başladığı takdirde de aynı performansı göstermesi bekleniyor. Konyaspor’a geldiğinde basın mensuplarına hem transfer süreci ile hem de Konya şehri hakkında açıklama yapan Brezilyalı futbolcu şunları söylemişti: “Jagiellonia ile kampa gideceğimi beklerken, bir anda Konyaspor’a transfer oldum. Benim için çok hızlı bir transfer süreci oldu. Konya büyük bir şehir çok beğendim. Ayrıca Konyaspor sahip olduğu imkanlarla çok büyük bir kulüp. Stadı, tesisleri ve imkanları gayet güzel.”  
SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.