En iyi transfer stadyum!

En iyi transfer stadyum!

Torku Konyaspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal Hollanda kampı öncesi açıklamalarında çalışmalar öncesinde transferi bitirmeyi istediklerini ifade etti.

Torku Konyaspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal Hollanda kampı öncesi açıklamalarında çalışmalar öncesinde transferi bitirmeyi istediklerini ifade etti. Bu sezon yapılan en iyi transfer sorusuna ise Bakkal “yeni stadyum” cevabını verdi. Bakkal, transferde sona geldiklerini, geçen seneden birlikte çalışmak istedikleri yeni oyuncularla sözleşme yenilediklerini ve iskeleti koruduklarını söyledi. Konyaspor teknik direktörü, bazı eksiklerin olduğunun da altını çizde.

“ÇOK KOŞAN BİR KONYASPOR OLACAK”

Sezon başı hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktör’ü Mesut Bakkal, temponun arttığı yeşil beyazlılarda oyuncuların yavaş yavaş istenilen düzeye geldiğini ve yeni sezonda daha çok koşan ve sonuca giden bir Torku Konyaspor izlettireceklerini söyledi.

stad_cim_b_1---kopya.jpg

“EKSİKLERİMİZ TABİİ Kİ DE VAR”

2014-2015 sezonu hazırlıklarına 5 Temmuz'da Konya'da başladıklarını belirten Mesut Bakkal, "Konya'da sağlık kontrolü ve koşu ile başlayan çalışmalarımızı 10 Temmuz'da Isparta Davraz'a taşıdık. Burada hem kondisyon hem de topla çalışmalar yaptık. Oyuncularımıza yaptığımız yüklemeler ve dolu dolu geçen antrenmanlar bize ligde çok faydalı olacak. Bu doğrultuda istediklerimizi gerçekleştirdik diyebilirim. Daha sezonun başı olmasına rağmen oyuncularımızın gösterdiği performans ve istekli oluşları benim işimi kolaylaştıracak. Davraz kampında oynadığımız hazırlık maçında Kardemir D.Ç.Karabükspor'u 1-0 yendik. Hazırlık maçı dahi olsa kazanmayı alışkanlık haline getiren oyuncu grubuyla çalışmak gerçekten benim için büyük avantaj. Eksiklerimiz tabii  ki de var. Ama bunları gidermek içinde önümüzde 1 aydan fazla bir süre var" diye konuştu.

“İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU”

Bakkal, transferde artık sona geldiklerini de sözlerine eklerken, "Geçen seneden birlikte çalışmak istediğimiz oyuncularımızla sözleşme yeniledik ve iskelet kadromuzu koruduk. Bununla beraber takımımıza fayda sağlayacak kaliteli ve tecrübeli isimlerle anlaşarak iyi bir takım haline geldik. Kaleci ve forvet transferi konusunda yönetimimiz yoğun bir mesai harcıyor. Bu transferleri de inşallah Hollanda kampına gitmeden bitireceğiz ve bizim için çok önemli olan Hollanda'daki üçüncü etap kampımızı tam kadro olarak yapma fırsatını bulacağız. Tam kadro çalışmak hem teknik adamın istediklerini takım üzerinde uygulaması ve nasıl verim alacağını görmesi açısından hem de oyuncuların uyum sorunu yaşamamaları adına oldukça önemli. Biz bu süreci inşallah istediğimiz gibi geçeceğiz" dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Hollanda'da 21 Temmuz'da başlayıp 4 Ağustos'ta tamamlanacak üçüncü etap hazırlık kampı hakkında da bilgi veren Teknik Direktör Mesut Bakkal şunları söyledi: "Hollanda kampımız hazırlık maçları ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla geçecek. Yeni sezonda benimseyeceğimiz oyun anlayışını oyuncularımızla birlikte çalışacağımız iyi bir kamp ortamımız olacak. Hollanda kampımızda Utrecht, Twente, Almelo Heracles, De Graafschap, Ado Den Haag gibi Hollanda liginin güçlü takımlarıyla oynayacağımız maçlarda nerede olduğumuzu ve eksiklerimizi görme fırsatını bulacağız. Bu nedenle Hollanda kampı bizim için çok önemli. Tam kadro çalışma imkanı da bulduğumuz zaman daha da faydalı geçeceğini söyleyebilirim. Orada çalışma ortamımızda iyi olacak. 15 günlük süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz..."

“BEKLENTİLER KARŞILANACAK”

'Bu sezon beklentilerin arttığının farkındayız' sözleriyle açıklamasına devam eden Mesut Bakkal, "Geçen sezon yakaladığımız hava, oynadığımız güzel ve mücadeleci oyun taraftarlarımızı tribünlere çekmiş ve birlikte çok güzel bir hava yakalamıştık. Bunu bu sezon daha da yukarılara çekmek için mücadele vereceğiz. Oyunun her anında savaşan, skor ne olursa olsun pes etmeyen ve sonuca gitmek isteyen bir takım olmalıyız. Beklentiler arttı. Bu da son derece doğal. Ama ben elimdeki oyuncu kadrosuyla bu sezon beklentilere cevap vereceğime inanıyorum. Bana bunu söyleten oyuncularımın çalışmalarda gösterdikleri performansları, hırsları ve istekleri" şeklinde görüş belirtti.

“TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAMALI”

Bu sezon yeşil beyazlıların en önemli transferinin yeni stadyum olduğunu ifade eden teknik Direktör Mesut Bakkal, "Büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla Konya için büyük önem taşıyan o stadda oynamayı bekliyoruz. Çok güzel bir stadyuma sahip olduk. İlk maçımız deplasmanda olduğu ve sonrasında milli maç için ara verileceğinden dolayı Balıkesirspor ile yapacağımız ilk iç saha maçımıza stadyumumuz yetişecek. Stadyum tek başına değil taraftarlarla güzel. Bu nedenle taraftarlarımızın bu sezon modern stadyumumuzda bizleri yalnız bırakmamaları gerekiyor. Böyle de olacağına inanıyorum. Torku Konyaspor camiası kenetlenerek başarılı bir sezon yaşayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.