Elektriği MEPAŞ satacak

Elektriği MEPAŞ satacak

Konya'da elektrik ve dağıtım işlerini üstlenen MEDAŞ, bünyesinde kurulan yeni perakende şirketi MEPAŞ ile bundan sonra sadece dağıtım, arıza ve bakım işlerine bakacak. Elektriğin satışı ise MEPAŞ tarafından yapılacak

Konya'daki elektrik dağıtım şirketi olan MEDAŞ'ın geçtiğimiz yılbaşında kurduğu Meram Elektrik Perakende Satış AŞ Konya'da elektrik dağıtım, bakım, arıza ve satış işlemlerinin tek başına üstlenen MEDAŞ, Rekabet Kurumu'nun isteği üzerine kurduğu Meram Elektrik Perakende Satış AŞ (MEPAŞ) ile yükünü hafifletti. 2013 yılı itirabariyle perakende, satış, tahsilat ve fatulandırma işlemleri MEPAŞ tarafından yapılmaya başlandı.  MEPAŞ hakkında basın toplantısı düzenleyen MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEPAŞ'ın faaliyetlerini ve çalışma alanlarını kamuoyuyla paylaştı. MEDAŞ'ın yürüttüğü perakende faaliyetlerini 2013 yılı itibariyle MEPAŞ'ın üstlendiğini ifade eden Uçmazbaş, bölgedeki 1.7 milyon müşteriye elektrik satışını MEPAŞ'ın yaptığını söyledi. Uçmazbaş, “Bölünme ile birlikte perakende satış faaliyetlerinin tamamı MEPAŞ'a geçmiştir. Yılbaşından itibaren tüm müşterilerimiz adına elektrik faturalarının düzenlenmesi, tahsilat ve abonelik işlemlerinin yapılması gibi işlemler şirketimizce yapılmaktadır. Şirketimiz MEDAŞ'a ait tüm işletmelerde hizmet vermektedir.

Şirketimizin temel amacı, ayrışmanın yarattığı sinerjiden güç alarak, hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmak ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır” dedi. MEPAŞ ile birlikte avantajlı tarifeler ve indirimlerinde beraberinde geldiğini ifade eden Uçmazbaş, “Bu ayrıştırmayla birlikte müşterilerimize, mevcut tarifelerinden daha avantajlı tarifelerle elektrik enerjisi satışı yapıyoruz. Ticarethane, kamu ve mesken tarifesinden elektrik kullanan ve elektrik fatura tutarı aylık 150 liranın üzerinde olan tüm müşterilerimiz elektriği daha ucuz kullanabilir. Bu imkandan yararlanmak isteyen müşterilerimizin 444 8 186 numaralı çağrı merkezimizi kullanması veya internet sitemizdeki başvuru formunu doldurması yeterlidir. Bu basit başvuru sürecinin ardından, yetkili satış temsilcimiz kapınıza kadar gelecek ve işlemlerinizi tamamlayacaktır” diye konuştu. Bundan sonra elektrik alımının MEPAŞ'tan yapılacağını ifade eden Uçmazbaş, arıza ve bakım işlemlerinin ise MEDAŞ tarafından verilmeye devam edeceğini dile getirdi. İndirimle elektrik kullanmak isteyenlerin www.mepasenerji.com internet sitesinden 'kâr hesabı' butonuna basarak form dolduracağını belirten Uçmazbaş, indirimli satışlardan elde edilen kârın 24 ayda bir elektrik faturası tutarı kadar olduğunu belirtti.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.