Elazığ'da Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı(2)

Elazığ'da Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı(2)

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen asker ile yaralı askerlerin kimlikleri belirlendi. Kovancılar Elazığ-Bingöl karayolu Çakırkaş köyü yakınlarında Jandarma Özel Harekat timlerini görev yerlerini...

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen asker ile yaralı askerlerin kimlikleri belirlendi.

Kovancılar Elazığ-Bingöl karayolu Çakırkaş köyü yakınlarında Jandarma Özel Harekat timlerini görev yerlerini bıraktıktan sonra ilçeye dönen 23 DS 551 plakalı askeri araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine karşı şeride geçtikten sonra devrildi. Kazada Jandarma Uzman Erbaş Selahattin İlhan şehit oldu. Levent Kaya, Gürkan Çıplak ve Ali Ceylan isimli askerler ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulanslar gönderildi. Yaralılar ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harput Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ve Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar kazayla ilgili bilgi aldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.