Domino’s Pizza Selçuklu’da

Domino’s Pizza Selçuklu’da

Türkiye genelinde 170’e yakın şubesi bulunan Domino's Pizza’nın 157. Şubesi olan Konya Selçuklu Domino’s Pizza, hizmete girdi.

126. Şube olarak Meram’da hizmet veren Domino's Pizza Konya’daki ikinci şubesini Otogar Camii karşısında açtı.  Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino's Pizza’nın 157. şubesi olarak hizmet verecek olan Selçuklu şubesi bölgeye hızlı servis ile Domino’s lezzetini taşıyacak.
Bilindiği gibi ürünlerinin tamamını iç piyasadan temin ederek ülke ekonomisine de katkı sağlayan Domino's Pizza, tüm şubelerinde tek tip standart hizmet uyguluyor.
Konya’da Meram’dan sonra Selçuklu’da da şube açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Konya Domino's Pizza işletmecisi Korkmaz Yıldız, Meram’da verdikleri hizmetin Selçuklu’da da verileceğini hatırlatarak, “Domino's Pizza kalitesi Meram’dan Konya’ya yayıldı. Durum böyle olunca özellikle Selçuklu’daki müşterilerimize ulaşma noktasında neler yapabiliriz diye çeşitli çalışmalar yaptık. Dolayısıyla Otogar karşısında Konya’daki 2. şubemizi açmaya karar verdik. Bugün ise Selçuklu şubemiz bölgemize en hızlı hizmeti sunuyor. Çünkü bizde amaç para kazanmak değil müşterimizin sevgisini ve memnuniyetini kazanmaktır. Dominos felsefesi budur. Yani müşteri memnuniyeti esastır. En büyük amaç hızlı hizmet ve çevremizi mutlu etmektir” diyerek 2. şubeyle birlikte toplam çalışan sayılarının 35'e ulaştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.