Doğrular’dan 45  yıllık büyük başarı

Doğrular’dan 45 yıllık büyük başarı

Doğrular Ev Ürünleri’nin 45 yıllık başarısını kutlamak ve katkıda bulunanları onurlandırmak için program düzenlendi.

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, İnsan odaklı yaklaşımımızla, ülkemize katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. başarılı hizmetlerini “45 Yıldır Senin İçin” adlı etkinlikle kutladı. Konya fabrikasında gerçekleşen etkinlik, iş dünyasının önde gelen isimlerini ve çalışanları bir araya getirdi.

aae.png

DOĞRULUK VE ŞEFFAFLIK VURGUSU

Doğrular Ev Ürünleri A. Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, “Bu etkinlik, sadece bir kuruluşun 45 yıllık geçmişine değil, aynı zamanda geleceğe olan inancına da bir yansımasıdır. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. olarak, insanlığa hizmetin öncelikli olarak doğruluk ve şeffaflık ilkesinden hareketle gerçekleşeceğine sıkıca inanıyoruz. Bu nedenle, tüm paydaşlarımızla ve çalışanlarımızla iş birliği içinde ortak geleceğimize değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnsan odaklı yaklaşımımızla, ülkemize ve dünyaya katkı sağlamayı hedefliyoruz.

856.pngFelsefemiz, misyonumuzda ve vizyonumuzda öncelikle insanı esas alır. İnsanlığa hizmet eden her faaliyette güven ve cesaretle hareket ederek, geleceği birlikte inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Bu doğrultuda 45 yılın gururunu ve mutluluğunu paylaştıklarını ifade eden Doğru, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

785.png

‘İZ BIRAKANLAR’ PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Açılış konuşmalarının ardından, şirkete uzun yıllar emek veren çalışanlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Emekli olan 73 personele "İz Bırakanlar" plaketleri sunulurken, aktif olarak görev yapan ve 10, 20 ve 30 yıl üzerinde hizmet veren 92 çalışana teşekkür plaketleri verildi.

Program 45. yıl pastası kesimiyle devam etti. Son olarak, tüm katılımcılarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi ve misafirlere küçük hediyeler takdim edildi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum