Diyadin'deki Çatışmada Ağır Yaralanan Er Erzurum’a Sevk Edildi

Diyadin'deki Çatışmada Ağır Yaralanan Er Erzurum’a Sevk Edildi

Diyadin'de çıkan çatışmada ağır yaralanan ve adı öğrenilemeyen jandarma er Erzurum’a sevk edildi. Hastane yöneticileri, geldiğinde durumu ağır olan erin sağlık durumunun iyiye gittiği ifade etti.Akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla...

Diyadin'de çıkan çatışmada ağır yaralanan ve adı öğrenilemeyen jandarma er Erzurum’a sevk edildi. Hastane yöneticileri, geldiğinde durumu ağır olan erin sağlık durumunun iyiye gittiği ifade etti.

Akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla Diyadin İlçe Jandarma Karakolu'na ateş açılması sonucu bir erin miğferine kurşun isabet etmiş ve basıncın da etkisiyle er kafasından ağır yaralanmıştı. Yaralanan askere ilk müdahale ambulans görevlileri tarafından yapılmış ve yaralı er Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yoğun bakıma alınan er, 02.00 sıralarında Erzurum’a sevk edildi. Ağrı Vali Yardımcısı Taner Tengir, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin ve Ağrı İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak da, yaralı askerin durumunu öğrenmek için hastaneye geldi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.