Derinsu ailesinin düğün mutluluğu

Derinsu ailesinin düğün mutluluğu

Adsan Alüminyum'un sahibi Mehmet Derinsu'nun oğlu Erdoğan ile Şükrü Ekmekci'nin kızı Rümeysa hafta sonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Adsan Alüminyum'un sahibi Mehmet Derinsu'nun oğlu Erdoğan ile Şükrü Ekmekci'nin kızı Rümeysa hafta sonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Ladik'te gerçekleştirilen düğün merasimine Derinsu ve Ekmekci ailelerinin tüm akraba ve dostları ile genç çiftin arkadaşlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasının tanınmış simaları da katıldı. Davetlilere, Konya Düğün Pilavı ikram edildi.

Erdoğan ve Rümeysa çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. “Allah herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin” diyen genç çift, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Biz de Merhaba Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Derinsu ve Ekmekci ailelerini de tebrik ederiz.

M.Ali NURULLAHOĞULLARI 

merhabahaber.com

2-4.20160725103904.jpg

2-5.20160725103915.jpg

img_1734.jpg

 

img_1743.20160725104040.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.