Derbiyle 'merhaba'

Derbiyle 'merhaba'

BAL Ligi Konya derbisiyle başlıyor. Bugün saat 15.00'te Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor Nasreddin Hoca Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Lig'de 2016-2017 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı 7.Grup'ta Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor temsil edecek. Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden iki ekip bugün Nasreddin Hoca Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak.

İLK KEZ 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

6.sezonu geride bırakan ve 7.sezona 'merhaba' diyecek Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez Konya'yı 2 takım temsil edecek.Bölgesel Amatör Lig'de daha önce 8 farklı takım Konya'yı temsil etti. Konya Gençlerbirliği, Selçuklu Belediyespor, Beyşehir Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Karapınar Belediyespor, Konya Ereğlispor gibi takımlar Konya'yı bu ligde temsil eden ekipler oldu. Sarayönü Belediyespor 6 sezon, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor 3 sezon, Akşehirspor 2 sezon, Beyşehir Belediyespor  ve Konya Gençlerbirliği, Konya Ereğlispor, Karapınar Belediyespor 1 sezon Konya'yı temsil etti.

EN İSTİKRARLISI SARAYÖNÜ

Yıllardır 3.Lig takımının eksikliğini gideren Konya'da Bölgesel Amatör Lig takımları Bölgesel Amatör Lig'de bir türlü başarıya ulaşamadı. Konya'nın 3.Lig hasretine son veremeyen takımlar hüsrana uğrayarak ya küme düştü ya da statü gereği Süper Amatör ikincisi olan takımlarla play-out oynadı. Bölgesel Amatör Lig'de 6.sezonunu geride bırakan Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden takımlar arasında en istikrarlı olan takım. Sarayönü Belediyespor 2 kez Spor Toto 3.Lig'in kapısından dönerken, 1 kez ise statü gereği Konya Süper Amatör ikincisi ile play-out oynadı.

5 MAÇ DAHA OYNANACAK

Bugün saat 15.00'te oynanacak karşılaşmalar şöyle: "Afyon Hisar Belediyespor - Isparta Eğirdirspor, Afyon Sandıklıspor - Isparta İl Özel İdarespor, Antalya Kepez Belediyespor - Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor, Antalya KonyaaltıBelediyespor - Antalya Serik Belediyespor, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Kütahya TKİ Tavşanlı Linyitspor." Kütahya Akıncılarspor ise haftayı bay geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.