Derbiye büyük ilgi

Derbiye büyük ilgi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta ertelenen Sarayönü Belediyespor-Akşehirspor maçı hafta içinde oynandı. Müsabakaya Konya spor kamuoyunun yoğun ilgisi vardı spor ailesi derbiyi izlemek içinin Sarayönü’ne çıkarma yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta  ertelenen 3. Hafta maçları geçtiğimiz çarşamba günü oynandı. Konya derbisine sahne olan haftada Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor Sarayönü’nde karşı karşıya geldi. Akşehirspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maça Konya spor ailesinden yoğun ilgi vardı. Sarayönü’nde oynanan karşılaşmayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ile birlikte Akşehir Belediye Başkanı  Salih Akkaya, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük,  Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay Türkiye Spor Yazarları Derneği  Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Konya ASKF yönetim kurulu üyeleri Mehmet Günbaş, Faruk Hatipoğlu, Ferit Kesler, Tahir Taşyüz ve Mustafa Çörekçi de tribünden izledi.  Sarayönü halkının da yoğun ilgi gösterdiği maçta Akşehirspor taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı.

ÇİÇEK VERDİLER

Sarayönü Başkanı Nafiz Solak ile birlikte maçı izleyen  Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay Türkiye Spor Yazarları Derneği  Konya Şube Başkanı Recep Çınar, maç öncesi her iki takım kaptanlarına ve maçın hakemlerine çiçek takdim ederek başarı dileğinde bulundu. Maçtan sonra Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ile beraber Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Federasyon Başkanı Remzi Ay  TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar  ve ASKF yönetim kurulu üyeleri Sarayönü’nde yapımı devam eden ve yapılacak spor tesisleri alanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

310.20151120100327.jpg

BİR DERBİ DE HAFTA SONU OYNANACAK

 Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta derbi heyecanı hafta sonu da devam edecek.  Hafta içi sahasında Akşehirspor’u 1-0 yenilerek liderlik koltuğunu 68 Yeni Aksarayspor’a devreden Sarayönü Belediyespor son haftalarda çıkış yakalayan Ereğlispor deplasmanına gidecek. İki ekip Bölgesel Amatör Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.