Deprem mi geliyor?

Deprem mi geliyor?

Yaptığı deprem tahminleri ile bilinen Frank Hoogerbeets, Türkiye'yi 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümünde bir kez daha uyararak "alarmda olun" dedi.

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanıtan ve son depremlere ilişkin tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Hollandalı Frank Hoogerbeets, Türkiye'yi deprem konusunda uyardı. Hollandalı deprem tahmincisi Hoogerbeets, son dönemde Peru, Fiji ve Ekvador'da gerçekleşen büyük depremleri önceden tahmin ederken Yunanistan, Denizli ve Çanakkale depremlerini de önceden söylemişti.

 

Depremleri, gezegenlerin hareketlerine göre tahmin ettiğini söyleyen bilim adamı İstanbul depremi hakkında da görüş bildirerek "Türkiye’de bir sonraki büyük depremin doğuda olacağını düşünüyorum" dedi.

 

Twitter hesabından daha önce yaptığı açıklamasında 14-18 Ağustos tarihleri arasında büyük bir deprem beklediğini söyleyen Hollandalı deprem tahmincisi Hoogerbeets, depremin nerede olacağına dair bir fikri olmadığını çünkü fay hatlarının stres kırıklarını ölçemediklerini kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum