Deplasman kabusu bitti

Deplasman kabusu bitti

Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 4 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu.

Geçtiğimiz sezonlarda deplasman kabusu yaşayan Atiker Konyaspor bu sezon geride kalan 4 deplasman maçında başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı takım geride kalan 8 haftada sıralamada 7. basamakta olmasına rağmen dış sahada ise en fazla puan toplayan takım konumunda

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonlarda deplasmanlarda vasat yada vasatın altında bir performans sergiliyordu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon oynadığı 3 deplasman maçından da puanla ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz sezonlarda deplasman maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor  bu sezon oynadığı ilk 4 deplasman maçında 7 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon  17 haftalık dış saha maçlarında sadece 2 galibiyet 3 beraberlik alarak 9 puan toplamıştı. Atiker Konyaspor bu sezon ise ilk 3 deplasman maçında bir beraberlik 2 galibiyet alarak 4 puan topladı.  Bu sezon ilk deplasmanına  Antalyaspor karşısında çıkan Atiker Konyaspor bu maçta 3-1 öndeyken, karşılaşmayı 3-3 tamamlamış ve bu zorlu deplasmandan 1 puanla dönmüştü. Kartal'ın bu maçta gollerini Ömer Ali (2) ve Fofana atmıştı. Yeşil-beyazlı ekip 4. haftada Malatyaspor'u deplasmanda  Milosevic'in attığı golle yenmeyi başarmış ve puanını 8'e çıkarmıştı. Atiker Konyaspor bir başka zorlu deplasman olan Kayserispor karşısında ise Yatabere ve Jonsson’un golleriyle 2-0 kazanmasını bildi ve3 puanın sahibi oldu.  

GÖZTEPE’DE KAYBETTİ

Atiker Konyaspor sezonun ilk dış saha yenilgisini İzmir’de Göztepe karşısında aldı. Rakibi karşısında iyi futbol oynayan yeşil-beyazlı ekip  sahadan 3-2 yenilgi ile ayrıldı. Ancak buna rağmen Atiker Konyaspor dış sahada en fazla puan toplayan takım konumunda yer aldı. Atiker Konyaspor’u deplasman puan tablosunda 6’şar puanla Galatasaray, Beşiktaş, Ankaragücü, Kasımpaşa ve Antalyaspor takip ediyor.

17 MAÇTA 9 PUAN TOPLADI

 Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon çıktığı ilk 3 deplasman maçından ise puansız ayrılmıştı.  Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon ilk deplasman puanını Yeni Malatyaspor ile oynadığı 7. Hafta maçında aldı. Atiker Konyaspor bu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalarak  sezonun ilk deplasman puanını hanesine yazdırmıştı.  Yeşil-beyazlı ekip ilk deplasman galibiyetini ise 21. Haftada Alanyaspor’u 2-1 yenerek almıştı. Atiker Konyaspor 2017-2018 sezonunun diğer deplasman galibiyetini ise ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor karşısında 1-0’lık skorla aldı. Atiker Konyaspor geride kalan sezonda 17 dış saha maçında sadece 9 puan toplayabildi.

YENİ HEDEF RİZE DEPLASMANI

Bu sezon başarılı bir dış saha performansı gösteren Atiker Konyaspor 21 ekim Pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı deplasman maçında da başarısını devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon Süper Lige geri dönen Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bugün  yapacağı çalışma ile başlayacak.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.