Cska Moskova, Roma Karşısında Hezimete Uğradı

Cska Moskova, Roma Karşısında Hezimete Uğradı

Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Roma’ya konuk olan CSKA Moskova karşılaşmayı 5-1 kaybetti.Avrupa yarışına büyük yenilgiyle başlayan CSKA Moskova yediği 5 gol herkesi şaşırttı. Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Juan Manuel Iturbe’nin...

Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Roma’ya konuk olan CSKA Moskova karşılaşmayı 5-1 kaybetti.

Avrupa yarışına büyük yenilgiyle başlayan CSKA Moskova yediği 5 gol herkesi şaşırttı. Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Juan Manuel Iturbe’nin golü CSKA’nın oyuna olan konsantresini bozdu. Daha sonra goller peşe peşe gelerek fark iyice açıldı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Gervinho durumu 2-0 yaparken 20. dakikada Maicon ve 31. dakikada yine Gervinho skoru 4-0’a getirdi. İkinci yarının 50. dakikasında Sergey İgnaşeviç kafayla kendi kalesine gol atarak farkı 5’e çıkardı. Maçın 82. dakikasında Ahmed Musa, Moskova ekibinin tek golünü kaydetti.

Rus taraftarlar olay çıkardı

Karşılaşmanın 71. dakikasında CSKAlı taraftarlar yanan meşaleleri Romalı taraftarların bulunduğu tribüne attı. Daha sonra olaya müdahale etmek isteyen stat görevlileri ile Rus taraftarlar arasında arbede yaşandı. Olayların büyümesinin ardından özel güvenlik ekibi Rus taraftarların bulunduğu tribüne yönlendirildi. Olayın yaşandığı sırada karşılaşma da bir süreliğine durduruldu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre maç öncesi stat yakınlarında çıkan kavgada iki Rus taraftarlar yaralandı. Biri göğüs ve karnından bıçaklanırken diğeri muhtemelen şişe ile başına darbe aldığı belirtiliyor. Her iki taraftarın hastaneye kaldırıldığı ifade ediliyor.

CSKA Moskova bir sonraki maçını Bayern Münih ile 30 Eylül’de kendi sahasında yapacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.