Counter Strike 1.6 Server Kiralama

Counter Strike 1.6 Server Kiralama

Counter Strike 1.6 Server Kiralama

Axi TR Bilişim farkı ile sizde oyun sunucularınızın keyfini sürebilirsiniz. Piyasanın altında ücretler ile kiralama ve satın alma işlemlerinden faydalanmanız sizlere çok uzak değildir. hizmetinden faydalanarak Counter Strike oyunu meraklılarına online bir şekilde hizmet sunabilirsiniz. Üstelik oyunlarda kasma, donma veya yavaşlama gibi şikâyetlere maruz kalmayacağınız şekilde profesyonel bir hizmet anlayışı sunulmaktadır. Axi TR Bilişim ile kiralama hizmetinden yararlanmak istediğinizde sizlere eşsiz özellikleri avantaj halinde sunmaktadır. Plugin paketi ile birlikte işleriniz artık çok daha kolay ve pratik olacaktır. En önemli avantajların başında ise ücretsiz site hizmeti bulunuyor olmasıdır. Tüm işlemleri yerine getirin, kredi yükleyin ve 1 saniye gibi kısa bir sürede hizmetiniz aktif olsun. Dükkân sistemi ile gelir elde etmeniz için ayrı bir kazanç kapısı da VIP, Premium gibi oyuncularınıza satabileceğiniz ödeme sistemi de mevcuttur.

Oyuncularınıza donmayan, kasmayan ve yavaşlamayan oyun keyfini harika bir şekilde çıkaracak şekilde hizmet sunmak istiyorsanız eğer yine Axi TR Bilişim üzerinden hizmetinden faydalanabilirsiniz. Minecraft meraklılarına özel bir hizmet sunmak için farkımızı daha iyi anlamak adına sizleri özelliklere bakmanız için web sitemize davet etmekteyiz. Sınırsız Ghz, 4 kişi kapasiteli, oto artan RAM ile birlikte başlangıç paketimiz oldukça avantajlı diyebilmekteyiz.

Son olarak firmamızdan hizmetinden yararlanabilirsiniz. 100 GB SSD ya da 100 MG Hat özelliği olan, 1 GB Ram ve X5650 X2 CPU 3.06 GHZ VDS hizmeti fiyatı ise oldukça uygun olarak görüldüğü için müşterilerimizin en çok dikkatini çeken hizmetler arasındadır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.