Çorlu Fatih Koleji'nden İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü'ye Ziyaret

Çorlu Fatih Koleji'nden İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü'ye Ziyaret

2014-15 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebeti ile Çorlu Fatih Koleji Müdürü ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Çorlu Özel Fatih Koleji Müdürü Eşref Çoban ve beraberindeki 2 öğrenci, İlçe...

2014-15 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebeti ile Çorlu Fatih Koleji Müdürü ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Çorlu Özel Fatih Koleji Müdürü Eşref Çoban ve beraberindeki 2 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü’yü makamında ziyaret etti.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Çorlu Özel Fatih Koleji Müdürü Eşref Çoban "Yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz.Gerek Çorlu’da gerekse tüm ülkemizdeki eğitim camiasındaki öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza inşallah kazasız, belasız, başarılı ve hayırlı bir yıl olmasını diliyoruz, biz fatih koleji olarak yeni eğitim yılı hazırlıklarımızı tamamladık ve eğitime başladık hepimize hayırlı olsun." dedi.

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını kaydeden Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, yeni eğitim öğretim yılında görev yapan tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

Sohbet ve değerlendirmeler sonrasında Çorlu Fatih Koleji Müdürü ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.