Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

GÜNCEL- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Irak Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı ve heyetini bakanlıkta kabul edecek. Canikli, ardından Kredi Kefalet Kooperatifleri alacaklarının yapılandırılması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek....

GÜNCEL

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Irak Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı ve heyetini bakanlıkta kabul edecek. Canikli, ardından Kredi Kefalet Kooperatifleri alacaklarının yapılandırılması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00/11.00 - Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) (Çankaya-Yücetepe 8. Cad. No: 8) 2014-2015 Akademik Yılı açılışına katılacak. (10.00 - Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık Tekirdağ’da; Namık Kemal Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katılacak. Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetim Binası ve Kongre Merkezi Açılış Töreni'ne katılacak. İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Koçak Farma Yeni Tesisi temel atma törenine katılacak. (11.00/13.30/15.30/16.30 - Tekirdağ)

SPOR

- Süper Lig’in 4. Haftasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenman ile devam edecek. (18.00 - İstanbul)

- Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Medya Günü için Euroleague yetkililerini Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek. (12.30 - İstanbul)

- Kadın Voleybol Milli Takımı, İtalya’da devam eden Dünya Şampiyonası’ndaki B Grubu ikinci maçında Kanada ile karşı karşıya gelecek. (11.30 - İtalya)

- Süper Lig takımlarının 4. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.