Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marriott Otel’deki 2. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu’na katılacak. (10.00-Ankara)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da Güler Sabancı ve heyetini kabul edecek. Başbakan Davutoğlu,...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marriott Otel’deki 2. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu’na katılacak. (10.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da Güler Sabancı ve heyetini kabul edecek. Başbakan Davutoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nda bilgilendirme toplantısına katılacak. Davutoğlu, AK Parti genel merkezinde İç Anadolu Bölgesi milletvekilleri ile bölgesel istişare toplantısına katılacak. (13.30-14.30-20.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM’de MHP, AK Parti, HDP ve CHP’nin grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.15-12.30-13.30-Ankara)

- TBMM Adalet Komisyonu, (Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi) için toplantı yapacak. (15.30-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Aksaray’da Valiliği ziyaret ettikten sonra, Aksaray Üniversitesi’nin akademik yıl açılışına katılacak. (10.30-11.00-Aksaray)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak. (Karabük)

- CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Enis Berberoğlu, TÜSİAD ve MÜSİAD’ı ziyaret edecek. (10.30-15.00 İstanbul)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MEB Şura Salonu’nda Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Düzenlediği (TİM) Ankara İnovasyon Haftası açılış programına katılacak ve katılımcılara hitap edecek. (10.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu 2014 yılı 3. çeyrek (temmuz-eylül) ‘Bina İnşaatı Maliyet Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ağustos ayı ‘Kısa Vadeli Dış Borç’ istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Singapur Devlet Başkanı Tony Tan, İngiltere'yi ziyaret edecek. (Londra)

- Hong Kong’da hükümet karşıtı gösteriler devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek.

- IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

- Dünya Sağlık Örgütü'nün son verilerine göre Ebola hastalığına yakalanarak hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 500'ü geçerken, hastalığın görüldüğü kişi sayısı 10 bine yaklaşıyor. Gelişmeler izleniyor.

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- Kamu Başdenetçisi M. Nihat Ömeroğlu ile Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Nils Muiznieks, 2. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu’nun Marriott Otel’deki açılış konuşmaları sonrası basın toplantısı düzenleyecek. (12.00-Ankara)

- Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ile Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından düzenlenecek olan '1. Üniversitelerarası İngiliz Dili, Edebiyatı ve Dilbilimi Kongresi'ne dünyaca ünlü dil ve siyaset bilimcisi Noam Chomsky katılacak. (17.30-Isparta)

- Antalya’da beyin kanaması sonucu tedavi altına alınan Prof. Dr. Seyfettin Gürsel ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Antalya)

SPOR

- Galatasaray Teknik Direktör Cesare Prandelli, Borussia Dortmund maçı öncesinde basın toplantısı yapacak. (15.00-İstanbul)

- Galatasaray, Borussia Dortmund maçı öncesinde son çalışmasını yapacak. (17.30-İstanbul)

- Borussia Dortmund takımı Galatasaray maçı için İstanbul’a gelecek. (15.30-İstanbul)

- Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Galatasaray maçı öncesinde basın toplantısı yapacak. (19.30-İstanbul)

- Borussia Dortmund, Galatasaray maçının son çalışmasını yapacak. (20.00-İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü, yarın Hublot firması ile sponsorluk anlaşması imzalayacak. (09.30-İstanbul)

- Galatasaray Başkan adayı Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena’da basın toplantısı yapacak (10.00-İstanbul)

- Bursaspor Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayacak. (17.00-Bursa)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.