Ceviz fidanında zirve

Ceviz fidanında zirve

Ceviz bahçesi kurmak isteyenler ceviz fidanlarını temin etmek için güvenli bir yer arıyor ama bir türlü bulamıyor musunuz?

Ceviz bahçesi kurmak isteyenler ceviz fidanlarını temin etmek için güvenli bir yer arıyor ama bir türlü bulamıyor musunuz? Sizlere bu konuda çok büyük bir yardımı dokunacak olan bir kaç tavsiyemiz var. denilince akla ilk gelen firma olarak sizlere bünyemizde bulundurduğumuz sertifikalı ceviz fidanlarını önemle tavsiye ediyoruz. Tüplü ceviz fidanları özel gübreli poşetlerde yetiştiriyoruz. Kökleri zarar görmeden yuvasından çıkardığımız açık köklü ceviz fidanlarımız ile sizlere her türlü hizmet sunmaya hazırız. İklim uygunluğu, dikim sıklığı, çeşit özellikleri gibi aklınıza takılan her türlü sorulara firmamızda cevap bulabilirsiniz. Ülkemizin fidan ihtiyacını %85'ini bizlerin karşıladığı bilmenizi istiyoruz.

Ceviz fidanı üretmekte uzun yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübeyle müşterilerimizin daima yanında bulunuyoruz. Fidanlarımızda kullandığımız aşıların tamamı kendi damızlık anaçlardan elde ediyoruz. Ve bu kullandığımız damızlık anaçlar hastalıktan ari olduğunu ve dikim sonrası herhangi bir sorun oluşturmayacağını sizlere garanti veriyoruz.

Tarım bakanlığının yaptığı testlerin her birinden başarılı ve sorunsuz bir şekilde alnımızın akılla çıktığımızın ve ürettiğimizin her fidanın olduğunu sizlere önemle belirmek isteriz. Dikim sonrası sizleri yarı yolda bırakan firmalar gibi değil aksine sizlerin daima yanında olacağımıza söz veriyoruz. Sipariş ettiğiniz ve aldığınız fidanları dikerken sizlere dikme işleminde bizzat kendimiz yapıyoruz. Budama ve aşılama işlemlerinde de sizlerin büyük bir destekçisi ve yardımcısıyız.

 

Bahsettiğimiz tüm bu özelliklerine rağmen fiyat bakımından gayet makul bir düzeyde olan mız müşterilerimizin yüzünü güldürüyor. Piyasada nereden alındığı, nasıl yetiştirildiği, aşılamanın hangi anaçtan elde edildiği bilinmeyen firmalardan daha uzuca bulabilirsiniz fakat ömürlük yapmak için giriştiğiniz bu kurum kalitesiz olan bir fidanla yürümez. Bu yüzden sizlere sunduğumuz kalitede bir numara olan fidanlarımızı kullanmanızı önemle rica ediyoruz. Daha detaylı bilgiler için cevizfidani1.net tıklayarak elde edebilirsiniz. Sizlere yalnızca bir tık kadar uzağız. Unutmayın ceviz gibi yüzyıllar boyu yaşayan bir ağaç için eğri oturup doğru konuşmalı ve en iyi olan fidanları kullanmalıyız. Kalite kaliteyi beraberinde getirir. Sizlere bu konuda hizmet vermekten mutluluk duyarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.