Cep telefonundan bir adım sonra

Cep telefonundan bir adım sonra

İletişim çağında ilerleyen teknolojinin son ürünlerinden olan tablet telefonlar son dönemde hayli revaçta.

Ünlü bir markanın mobil iletişim ürünleri satış görevlisi Mustafa Özlü, ilk çıkan tablet telefonlara göre şu anda tablet telefonların teknolojik açıdan çok ilerde olduğunu ve satışların da giderek arttığı ifade ederken, “Tablet telefonların tercih edilmesinin sebebi bilgisayar özelliklerini taşımasının yanında telefon özelliklerine de sahip olması. Bu özellikleriyle kullanıcılar için gayet cazip bir hale geliyor” diye konuştu.
‘HER ŞEYİN, ELİNİN ALTINDA OLMASI GİBİ BİR  AVANTAJA SAHİP’
Tablet telefon kullanıcılarının meslek grupları açısından değerlendiren Mustafa Özlü, “Tablet telefonlarına ilgi gösteren meslek grupları genelde öğretim üyesi, avukat gibi daha çok büroda çalışanlar. Çünkü bu telefonlar sayesinde teknolojinin çoğu nimetlerinden rahatça faydalanabiliyorlar. Her şeyin, elinin altında olması gibi bir avantaja sahip olan bir ürünü yanında taşımak, büroda çalışanlar için çok büyük bir önem arz ediyor” ifadelerini kullandı.
‘AĞIRLIKLARI DA OLDUKÇA HAFİF’
Mustafa Özlü, tablet telefonların sahip olduğu önemli özelliklere dikkat çekerek, “Tablet telefonların dokunmatik ekranları, cep telefonlarının ekranlarına göre daha fazla alan kaplıyor. Bu da elbette kullanıcının işini kolaylaştırıyor. İşletim sistemleri, cep telefonlarına göre oldukça hızlı. 3G ve GPRS özelliklerine sahip. Ayrıca ağırlıkları da oldukça hafif. Etkin bir navigasyon özelliklerine sahip olması da kullanıcılar için cezbedici bir özellik” dedi. Tablet telefon fiyatlarının bazı özelliklerin olup olmamasına veya özelliklerin değişkenliklerine göre fiyatların değiştiğini ifade eden Özlü, “650–1800 lira arası değişen bir ücret ödeyip, tablet telefon sahibi olmak mümkün” diye konuştu.
SELÇUK KARPUZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.