Çay kahve insan girişimleri tanıtan youtube kanalı

Çay kahve insan girişimleri tanıtan youtube kanalı

Dijital medya çözümleri alanında hizmet veren Momoth, ‘Çay Kahve İnsan’ adlı yeni YouTube kanalıyla girişimlerin hikayesini anlatacak.

Çay Kahve İnsan, hayata değer katan videoların yüklendiği içerisinde birbirinden farklı formatlar da programların bulunduğu bir YouTube kanalıdır. Geçtiğimiz Nisan ayında açılan kanal, ilk program formatı olan ile yayın hayatına başladı. Ben Girişim, girişimcilerin kendi hikâyelerini ücretsiz tanıttığı bir program formatıdır.

Girişimcilerin girişimlerini ücretsiz ve tarafsız bir mecrada tanıtamadığı için böyle bir oluşumu kuran şirketin kurucusu  Tarık  Çayır,  “Bugüne kadar bir çok projeyi tanıtırken çok zoruk çektik ve sonuçlandıramadık. Çektiğimiz bu zorlukları yeni girişimcilerin çekmemesi adına ’ı kurduk” dedi.

Her hafta Çarşamba günü sabah saat 09.00’da yeni bir girişimi tanıtıp, başvuruları üzerindeki başvuru formundan aldıklarını söyleyen Tarık Çayır, “Ücretsiz girişimleri tanıtırken fayda ve değer odaklı olmalarına çok dikkat ediyoruz. Bu zamana kadar kanalımızda tanıttığımız 16 girişimde bu doğrultuda oldu” dedi.

  İki Yeni Program

Kanal geçtiğimiz Temmuz ayında iki yeni program formatını yayına aldı. Bunlar; ve olmak üzere yine girişimciler ile ilgili program formatları. Bunların haricinde Ekim ayında girişim alanının dışına çıkıp iki farklı program formatını yayına alacaklarının duyumlarını aldık.

Bu doğrultuda Ekim ayı itibariyle birbirinden farklı konularda haftalık altı formatta içerik üretmeye başlayacağını söyleyen Tarık Çayır, “Sene  sonuna kadar YouTube kanalımızda 10 bin aboneye ulaşmayı hedefliyoruz. Bununla beraber sene sonuna kadar stüdyomuzu kurmayı, çekimlerimizi stüdyomuzda yapmayı ve gelir modelimizi yayına almayı hedefliyoruz” dedi.

Çay Kahve İnsan’ı YouTube’da takip etmek için:

Çay Kahve İnsan’ı diğer sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz;

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.