Canlı Tv Çocuk Kanalları - Minika Go ve Minika Çocuk

Canlı Tv Çocuk Kanalları - Minika Go ve Minika Çocuk

Genellikle çocuklarla dışarıya çıkıldığında onlara hitap eden bir yerde değilse eğer kendi ilgilerini çekecek bir aktivite ararlar.

Genellikle çocuklarla dışarıya çıkıldığında onlara hitap eden bir yerde değilse eğer kendi ilgilerini çekecek bir aktivite ararlar. Bu gibi durumlarda ise özellikle son yıllarda elimizden düşmeyen cep telefonları ve tabletler yardıma koşuyor. Artık nerede olursak olalım canlı tv sitesi ile istediğiniz herhangi bir çizgi film kanalını açabilir ve onların izlemesini sağlayabilirsiniz. Canlı tv izlemek istediklerinde sizler evinizde olmaya gerek duymadan hemen website adresinde çocuk kanalları kategorisine giriş yaparak istediğiniz herhangi bir çizgi film kanalını tıklayarak açabilirsiniz. En sevilen çizgi filmlere ulaşmak işte bu kadar kolay olacak. Canlı Tv imkanı sağlayan bu adreste elbette sadece çocuklara özel kanallar yok. Sizlerde istediğiniz her zaman izlemek istediğiniz kanalın canlı yayınına ulaşabilirsiniz.

Minika Tv

Minika, 2011 yılının 28 ocağında Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde kurulan çocuklara özgü kanaldı. Bir süre sonra Turkuvaz Medya Grubu tarafından Minika Tv'nın iki farklı çocuk kanalı olarak hizmet vermesi kararı alınınca, kanal 20 Ocak 2012'de kapandı. Minika'nın yerine Minika Çocuk ve Minika GO olarak iki farklı yeni çocuk kanalı faaliyete geçti. Minika GO daha çok 7-14 yaş arasındakilere eski Minika'nın frekansından hizmet verirken; 3-8 yaş arasındakilere yani yayın yapan Minika ÇOCUK ise farklı bir frekans üzerinden yayına başladı. Aynı zamanda internetten canlı tv siteleri ile de kanalların canlı yayınları ve yayın akışı takip edilebilmektedir. Minika Çocuk kanalında kardeş kanal Minika Go'nun aksine yedi yaş altı çocuklar için programlar yayınlanmaktadır. Daha sakin, yumuşak çizgi filmler vardır. Bu kanalın amacı okul öncesi çocukların eğitiminde rol üstlenmektir. Sade çizimleri, her kesime uygun renk seçimleri ve sakinliğiyle iyi bir başarı yakaladığı izlenimindeyim.

Minika Çocuk Canlı Yayın

Minika Çocuk kanalı hem kız çocuklarının hem de erkek çocuklarının severek izlediği kanalların başında geliyor. Minika Çocuk kanalı 2012 yılından beri yayın hayatında ve başladığı ilk günden bu yana konsept olarak sadece çocuklara özgü çizgi filmler ve yayınlar sunmaktadır. Minika çocuk kanalı Turkuaz Medya Grubuna ait bir kanal ve programlarında daha çok öğretici ve faydalı yayınlar yapmaya gayret eden bir prensip ile yayın yapmaya devam ediyorlar. Minika Çocuk kanalı canlı tv yayını ile istediğiniz her zaman siteden sizlere canlı olarak sunuluyor. Televizyonlarınızdan frekans aramak yerine ya da uydu alıcınızı değiştirmek yerine canlitvizle.website adresinde yer alan sayfasından kanalı canlı olarak izleyebilirsiniz. Minika Çocuk kanalında en beğenilen filmleri bir arada bulabilirler. Biri bitince hemen bir diğerine geçilir ve aradaki reklamlar genellikle çocuklara özgü olduğu için onlar bile göz kırpmadan izlenebilir. Sizlerde çocuklarınızın güvenle izleyebileceği bir kanal bulmanın rahatlığı ile kendi keyfinize bakabilirsiniz. Tüm bunların üstüne bir de her yerden canlı tv aracılığı ile izleme imkanı doğunca zaten değeri biraz daha anlaşılmış olunuyor.

Minika Go İzle

Minika Go kanalı da yine aynı medya grubuna yani Turkuaz grubuna ait bir kanaldır ve bu kanalda yine 2012 yılından bu yana farklı bir alternatif olarak sunulmaktadır. Daha çok kısa çizgi filmlerine yer veren kanal aynı zamanda eğitici programları ile de çocuklara ulaşabilmektedir. Minika Go kanalı izlemek içinde yine canli tv sitesini tercih edebilir ve dilerseniz kanallar arası değişimi bile saniyeler içinde hemen yapabilirsiniz. Minika Go kanalında yer alan ve en çok izlenilen programların arasında ise Beywheelz, Kurtarma Botları, Koyun Shaun, Dino Dan gibi yapımlar mevcuttur ve genellikle her gün farklı saat dilimlerinde yeni bölümleri ile karşınıza çıkmaktadır. Bazen aynı bölümler tekrarlanıyor olsa da bu çocuklar için bir engel değildir ve yine severek aynı bölümler bile defalarca izlenebilir. Hem kız çocuklarına hem de erkek çocuklarına hitap eden çizgi film yapımları ile oldukça izlenme oranlarına sahip olan çocuk kanallarından Minika Go ve diğer çizgi film yayını yapan çocuk kanallarına adresinden ulaşabilirsiniz. Bir tık ile tüm tv kanalları karşınızda olacak ama sizler istediğiniz kategoriye giriş yaparak istediğiniz kanalı o anda canlı olarak izleyebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.